ΣΧΟΛΙΚΟ: Άνετα στα προκριματικά το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας...6-1 το ΓΕΛ Ανδρούσας (pics)

Τη πρόκριση στα προημιτελικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, των Λυκείων του Νομού Μεσσηνίας, εξασφάλισε η ομάδα του 4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας μετά την άνετη, όπως εξελίχθηκε, νίκη του επί του Λυκείου της Ανδρούσας με το ευρύ 6-1.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν παραπάνω από εμφανής και ρόλο σε αυτό έπαιξε σίγουρα και το δίδυμο των Κανελλόπουλου, Δρογγίτη που πέταγαν φωτιές μπροστά από τα καρέ του Παντελόπουλου, πετυχαίνοντας τα πέντε από τα έξι τέρματα της ομάδας του Λυκείου της Καλαμάτας.

Άλλωστε, για πολλούς το 4ο ΕΠΑΛ συγκαταλέγεται μεταξύ των σχολείων που μπορούν να φτάσουν ψηλά στο θεσμό.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 2΄ με ωραίο σουτ του Ντίνου Κανελλόπουλου, κι ενώ στο 1ο λεπτό ο Δουβίκας σημάδεψε το δοκάρι του Παντελόπουλου, ενώ στο 28΄και πάλι ο Κανελλόπουλος βρήκε δίχτυα με προσωπική ενέργεια. Το ημίχρονο- θυμίζουμε ότι η διάρκεια είναι 35 λεπτά- έκλεισε με γκολ του Δρογγίτη, με ωραίο πλασέ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Δρογγίτης πέτυχε το 4-0 στο 51΄ με γυριστό σουτ, ο Θεοδωρακόπουλος σημείωσε το γκολ της τιμής για την Ανδρούσα στο 53΄(4-1) και ακολούθησαν τα τέρματα των Δρογγίτη(59΄) και Μπαντά(62΄) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

4ο ΕΠΑΛ- ΓΕΛ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ 6-1

Διαιτητής: Πολυμενέας

Βοηθοί:Μαυρίκης, Δημόπουλος

4ο ΕΠΑΛ(Κόλλιας): Μπομπόνης, Μπαντάς, Δωδεκάτος, Δαλκαφούκης, Σπ. Γιαννακόπουλος(36΄ Νικολόπουλος), Τόφαλης, Μπαζάνης(36΄ Καρράς), Δ. Γιαννακόπουλος(54΄ Κερανούδης), Δρογγίτης, Κανελλόπουλος, Δουβίκας.

ΓΕΛ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ(Σαχλά): Παντελόπουλος, Κουρέτας, Κουλέτσης, Σπ. Κωνσταντόπουλος, Δ. Κωνσταντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλείου, Γκούνης, Νίκας, Καραδήμας.

1195 views

Έκθεση εικόνων

Top