Τα λάθη της ΕΠΟ...ο πρώην της Καλαμάτας και η δικαίωση του "Sport365.gr"

Πολλές περιπτώσεις παικτών που «μετακινήθηκαν» και αγωνίστηκαν σε τρεις ομάδες, κατά τη διάρκεια της σεζόν, προέκυψαν στη Μεσσηνία- και ολόκληρη σίγουρα τη χώρα- με την ΕΠΟ να έχει τεράστιο ποσοστό ευθύνης για το αλαλούμ που ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες.

Μου έρχεται πρόχειρα στο νου το όνομα ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε τη χρονιά και αγωνίστηκε στη Καλαμάτα, στο κύπελλο, μετά πήγε σε άλλο σωματείο, όπου και αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα και κατόπιν «μετακινήθηκε» σε άλλη ομάδα του τοπικού.

Δεν έχει αξία το ποιος ποδοσφαιριστής είναι, άλλωστε γνωρίζουμε κι άλλες περιπτώσεις, εκείνο που πρέπει να σκεφτούν οι υπεύθυνοι στην Ομοσπονδία είναι τα λάθη τα οποία έκαναν, όταν λάμβαναν αποφάσεις για αλλαγή του μεταγραφικού καθεστώτος, με βασικό γνώμονα το οικονομικό όφελος και να τα διορθώσουν άμεσα.

Υ.Γ: Είναι τουλάχιστον χαζό να επιτρέπεις τρεις μεταγραφές-και να εισπράττεις από αυτές-και την ίδια στιγμή να τιμωρείς το σωματείο και τον παίκτη γιατί έπραξαν αυτό που εσύ τους έδωσες ως δικαίωμα.

Υ.Γ2: Απόλυτη δικαίωση του ρεπορτάζ της 22ας Φεβρουαρίου με τίτλο «Άνοιξαν οι Ασκοί του Αιόλου λόγω… Μουλιάτου» κι ενώ πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε από δω και μπροστά

1041 views
Top