Με μικρή συμμετοχή και βαρύ κλίμα (λόγω ενστάσεων) η ΓΣ της ΕΠΣΜ

Mε βασικό χαρακτηριστικό τη μικρή συμμετοχή των σωματείων, καθώς μόλις καμιά 15αριά έδωσαν το παρών( Μελιγαλάς, Πύλος, Πανθουριακός, Αστέρας Αρφαρών, Τέλος Άγρας, Φαραί, Απόλλων Καλαμάτας,Μιλτιάδης, Νέος Άρις, Ηρακλής Καλαμάτας, Χανδριναικός, Ακαδημία Παμίσου, Ίκαρος), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.

Η έναρξή της ήταν μάλιστα ορισμένη για τις 6 μμ αλλά λόγω της έλλειψης απαρτίας ξεκίνησε λίγο αργότερα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Διορισμός τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών

Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων-έλεγχος απαρτίας

Έκθεση Διοικητικού Απολογισμού

Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού

Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού

Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού

Έγκριση Προϋπολογισμού επόμενου έτους

Επικύρωση εγγραφής-διαγραφής μελών της Ένωσης

"ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ" ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ...

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και στο διάστημα παρουσίασης του οικονομικού-διοικητικού απολογισμού και της έγκρισης του προϋπολογισμού του επόμενου έτους ακούστηκαν «φωνές αντίρρησης» και διαφωνιών και μάλιστα σε έντονο ύφος από συγκεκριμένους παράγοντες της λεγόμενης «αντιπολίτευσης»-δεν ξέφυγε από τις συγκεκριμένες φωνές και ο πρώην πρόεδρος Αριστείδης Σταθόπουλος- με τον πρόεδρο Λεωνίδα Οικονομίδη να αντιδρά μεταφέροντας την αντίθετη άποψη.

Μπορούμε μάλιστα να πούμε πως ο κ. Οικονομίδης φάνηκε αρκετά στεναχωρημένος από τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, λόγω των συνεχόμενων ενστάσεων και τις «αψιμαχίες» παραγόντων ή και σωματείων της Ένωσης, ίσως γιατί και ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση ως «αποδέκτης» των διαφωνιών ή και της κόντρας των ομάδων αυτών.

846 views
Top