Ο καρκίνος "νίκησε" τον 17χρονο Παύλο από τις Σέρρες

Η ιστορία του 17χρονου Παύλου, από τα Θερμά Σερρών και η περιπέτεια υγείας του, με τη 2ετή μάχη με τη λευχαιμία, συγκλόνισε το πανελλήνιο κάνοντας όλο τον κόσμο, κι ακόμη περισσότερο του αθλητισμού, να ενεργοποιηθεί για τη συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονταν προκειμένου να μεταφερθεί στην Αμερική, ωστόσο το τέλος δεν ήταν αυτό που όλοι περίμεναν.

Ο μικρός Παύλος έχασε στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας τη μάχη με τον καρκίνο, που εδώ και δύο χρόνια έδωσε γενναία για να κρατηθεί στη ζωή, σκορπίζοντας με θλίψη ολόκληρη τη χώρα.

Τραγική ειρωνεία η κορύφωση των εκδηλώσεων συμπαράστασης της τοπικής κοινωνίας και του πανελληνίου που το τελευταίο διάστημα ήταν πολλές και πολυποίκιλες, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταφερθεί ο άτυχος μαθητής σε νοσηλευτικό ίδρυμα των ΗΠΑ.

Δυστυχώς ο Παύλος δεν τα κατάφερε!

Λόγω της αναπάντεχης και θλιβερής εξέλιξης, αναβλήθηκε και ο ποδοσφαιρικός αγώνα παλαίμαχων του Πανσερραϊκού, του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ, της Ξάνθης και της Νιγρίτας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 16:00, στο Δημοτικό γήπεδο Νιγρίτας.

568 views
Ετικέτες
Top