ΕΠΟ, προπονητές αλλά και σκάουτερ είδαν τα ταλέντα της Μεσσηνίας

Άνθρωποι απ' όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Περάμου ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των μικτών ομάδων Νέων της 11ης περιφέρειας (Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία) με την 12η περιφέρεια (Δυτ. Αττική, Κορινθία, Αργολίδα), τα ταλέντα δηλαδή πέντε νομών της Πελοποννήσου και της Δυτικής Αττικής. Παράγοντες, προπονητές και σκάουτερ ήταν μεταξύ των θεατών του αγώνα ενώ σημαντική εκπροσώπηση είχε και η ΕΠΟ με τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλο να δίνει το παρών και μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα να απευθύνει χαιρετισμό στις δύο ομάδες, όπως φάινεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο του sport354.gr:
«Βλέπετε ότι είμαστε δίπλα σας. Η Ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι κοντά στα νέα παιδιά έχουμε επενδύσει πάνω σας γιατί είστε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ο παράγοντας της ΕΠΟ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.
Ανάλογο χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων απηύθυνε και ο σύμβουλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος.
Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί ακόμη παράγοντες, προπονητές αλλά και σκάουτερ στην προσπάθεια να ανακαλύψουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων.
Ξεχώρισε η παρουσία του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου, του Μιχάλη Βλάχου και του Κώστα Μπατσινίλα ενώ στο γήπεδο της Ν. Περάμου βρέθηκαν όπως είναι φυσικό πολλοί άνθρωποι του Βύζαντα Μεγάρων όπως ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Χριστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Μαυρονάσος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μάκης Πάνος, ο προπονητής των μικτών ομάδων ΕΠΣΔΑ Σωκράτης Τυρλής κ.α.

902 views
Ετικέτες
Top