Υπερήφανος ο Δρούγας για τα «παιδιά του» της περιφέρειας

Ο Τάκης Δρούγας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για τα «παιδιά» του της 11ης Περιφέρειας, τόσο αυτά από την Μεσσηνία που είχε από την αρχή της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα των Μικτών, όσο και γι’ αυτά που προστέθηκαν στην πορεία από την Λακωνία και την Αρκαδία.

Μια ομάδα η οποία ξεχειλίζει από ταλέντο και η πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ήρθε ως επιβεβαίωση της αξίας της. Μιλώντας για την πρόκριση η οποία ήρθε μέσα απο τις αναμετρήσεις με την 12η περιφέρεια (Δυτ. Αττική, Αργολίδα, Κορινθία) αλλά και την συνέχεια, ο Τάκης Δρούγας, τόνισε:
«Θεωρώ πως πήραμε πανάξια την πρόκριση καθώς τόσο στο πρώτο ματς όσο και στη ρεβάνς ήμαστε καλύτερη ομάδα. Το 3-1 του πρώτου αγώνα μας έδωσε σημαντικό αβαντάζ αλλά παρ΄όλα αυτά δεν πήγαμε στη Ν. Πέραμο για να υπερασπιστούμε το σκορ. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που οι αντίπαλοι πίεσαν, ήμασταν κυρίαρχοι και χάσαμε ευκαιρίες. Διαθέτουμε γρήγορη ομάδα, οπότε έχουμε και επιθετική φιλοσοφία. Δημιουργούμε ευκαιρίες και σκοράρουμε».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν από την συμμετοχή στα τελικά, μετά το Πάσχα, ο 41χρονος ενωσιακός προπονητής, τονίζει: «Αυτό που έχει σημασία είναι να χαρούν τα παιδιά την διοργάνωση για την γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου. Η συμμετοχή στα τελικά αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας που έχουν καταβάλλει. Να το διασκεδάσουν και ότι καλύτερο προκύψει…».
* Στην φωτ. ο Τάκης Δρούγας με τον τεχνικό της 12ης περιφέρειας Αποστόλη Λινάρδο στο γήπεδο της Ν. Περάμου

482 views
Top