Τα είπαν Νίκας και διαιτητές

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα είχαν σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, μέλη του ΔΣ του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα οι Νίκος Κοσσάρης, Στάθης Μακρής, Παναγιώτης Μανωλόπουλος και Ηλίας Αλεξέας.

Στη γενικού ενδιαφέροντος συζήτηση που αναπτύχθηκε, ο Δήμαρχος τους μετέφερε την εκτίμησή του και την αναγνώριση του δύσκολου έργου που επιτελούν και τους κάλεσε να συνεχίσουν να προσπαθούν περαιτέρω για την ανάπτυξη του αθλητισμού και της υγιούς άμιλλας στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και για την κατασκευή νέου γηπέδου στα Παλιάμπελα, όπως και για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου των πρώην Σφαγείων και τη βελτίωση των λοιπών του εγκαταστάσεων, που θα αποδώσουν δύο νέα γήπεδα εντός του 2016.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αποσυμφόρησης των αθλητικών χώρων, στους οποίους δραστηριοποιούνται πολλές ομάδες, άλλα δύο νέα γήπεδα ποδοσφαίρου προβλέπεται να κατασκευασθούν το 2017.

382 views
Top