Άδικος αποκλεισμός στο 92΄ και με πέναλτι  για την 11η Περιφέρεια στη Κορινθία

Άδικος αποκλεισμός για την ομάδα της 11ης Περιφέρειας, της οποία «βάση» είναι ταλαντούχοι Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές και προπονητής ο Παναγιώτης Δρούγας, που γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την 10η Περιφέρεια (Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά) ,στις καθυστερήσεις του προημιτελικού αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο του Ζευγολατιού Κορινθίας.

Η ομάδα του κ. Δρούγα στάθηκε εξαιρετικά, έχασε πολλές ευκαιρίες, με μεγαλύτερες το τετ-α-τετ του Γιάννη Σαρδέλη που πλάσαρε άουτ στο 30΄ και τη καρφωτή κεφαλιά του Δεδούση που είχε την ίδια κατάληξη, αλλά η τύχη δεν της έπαιξε καλό παιχνίδι καθώς στο 92΄ ο Απαλοδήμας ανέτρεψε τον Δέρρα και ο Μασούρας σημάδεψε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

11η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Απαλοδήμος, Συρμπόπουλος, Τσιλιγωνέας(80΄ Παπαστάθης), Στούμπος, Δεδούσης, Μπαζάνης( 90΄ Μπαζάνης), Φραντζέσκος( 60΄ Κλάδης), Αντεμάι, Παπαδήμας, Σαρδέλης, Δράνιας

10η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πετεινάρης, Τρίγκας, Κυριαζής, Αβραμόπουλος, Καρπέτας, Γιαννόπουλος, Φλορόπουλος, Πανουσάι, Δέρρας, Σταυρόπουλος, Μασούρας.

«ΚΟΝΤΑ» ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΑΦΙΔΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλευρό των παικτών του Τάκη Δρούγα, που κέρδισε τις εντυπώσεις, βρέθηκε ο Μεσσήνιος ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης με τα μέλη της Ένωσης Άγγελο Γεωργιόπουλο και Ηλία Αλεξανδρόπουλος και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς που έχει μεγάλο μερίδιο και στη φετινή πορεία της ομάδας.

835 views
Top