Στους τελικούς του Coca-Cola Cup οι Green Team και The Loosers!

Στους μεγάλους τελικούς του Coca-Cola Cup, που διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/05) στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα συμμετάσχουν δυο καλαματιανές ομάδες, οι Green Team (15-16) και The Losers (17-19)!
Οι Green Team είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές Πελοποννήσου στους τελικούς της Πάτρας, όταν είχαν επικρατήσει των ΕΛΑ ΜΑΝ με 2-1, ενώ οι The Losers πήραν το εισιτήριο για τα τελικά παρ’ ότι ηττήθηκαν στον περιφερειακό τελικό από τους Κανονιέρηδες (Πάτρα), που αγωνίστηκαν με παράνομους ηλικιακά παίκτες και αποκλείστηκαν από τα τελικά.
Ας δούμε τους παίκτες των δυο ομάδων:
GREEN TEAM (Καλαμάτα): Σταθόπουλος, Μανουσόπουλος, Συρμπόπουλος, Καλύβας, Τριανταφυλλάκης, Γκαϊδόγιαννης, Δικαίος
THE LOSERS: Κ. Γαβρας, Κ. Κανελλοπουλος, Ι. Μπομπονης,Β. Παπαχρόνης, Π. Μάραντος, Σπ. Γιαννακόπουλος, Δημ. Γιαννακόπουλος, Παν. Γιαννακόπουλος
Στους τελικούς θα συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες, 6 σε κάθε κατηγορία και ο συναγωνισμός αναμένεται εντυπωσιακός, με τους τρεις νικητές ανά κατηγορία να μοιράζονται σαν έπαθλο, μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία. Θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη και θα ζήσουν ένα πλήρες ποδοσφαιρικό διήμερο. Ξενάγηση στους υπερσύχρονους χώρους του κέντρου, εργομετρικές εξετάσεις, προπονήσεις, εκγύμναση, ανάλυση τακτικής σε βίντεο, συναντήσεις με κορυφαίους προπονητές και ψυχολόγους καθώς και διανυκτέρευση στις εγκαταστάσεις του «ερυθρόλευκου» προπονητικού κέντρου, αποκλειστικά για τους νικητές του Coca-Cola Cup!
Επίσης, η adidas θα βραβεύσει με ένα ζευγάρι παπούτσια σε ειδικές συλλεκτικές προθήκες τους τρεις πρώτους σκόρερ, θα «ντύσει» όλες τις ομάδες και θα δώσει έξτρα υλικό σε όλους τους νικητές!
Οι 18 ομάδες των τελικών
Στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Γ.Καραϊσκάκης, θα βρεθούν οι νικήτριες ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, που είχαν πάρει το εισιτήριο από τους τελικούς των περιφερειών. Να τις θυμηθούμε, ανά ηλικία :
Κατηγορία 13-14 ετών:
Εργοτέλης (Κρήτη)
Φαρμακείο (Αγρίνιο)
Pasola FC (Σέρρες)
Fantastic 5 (Πάτρα)
Freestylers Ψυχικού (Μαρούσι)
Κατηγορία 15-16 ετών
Green Team (Καλαμάτα)
Νάρια (Κρήτη)
Pane Team (Αγρίνιο)
Πανσερραϊκός (Σέρρες)
Αλύγιστοι (Λάρισα)
Μπλέντερ Βρέμης (Μαρούσι)
Κατηγορία 17-19 ετών
The Losers (Καλαμάτα)
Pray for us (Κρήτη)
Manchester City (Πρέβεζα)
Brams FC (Θεσσαλονίκη)
Vikings (Λάρισα)
Παλαίμαχοι (Μαρούσι)

2008 views
Ετικέτες
Top