Πανθυρεατικός - Δόξα Μεγαλόπολης: Η ένσταση, η απόρριψη και η ΕΠΟ!

Ο αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της A' Αρκαδίας μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, όμως το ματς συνεχίζεται... εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Πανθυρεατικό να έχει κάνει ένσταση η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και την ΕΠΟ!

Πανθυρεατικός και Δόξα προσέφεραν έναν αγώνα με πάθος, γκολ και πολλές φάσεις που βρήκε τελική νικήτρια την ομάδα της Μεγαλόπολης με 3-1. Πλέον, η πρωταθλήτρια της Α Αρκαδίας προετοιμάζεται για τα μπαράζ της Γ Εθνικής, όμως το παιχνίδι συνεχίζεται εκτός γηπέδου με τον σύλλογο του Αστρους να προχωρά σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα!

Ο λόγος; Ο τερματοφύλακας της Δόξας φόρεσε στη φανέλα τον αριθμό 71 ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό οι φανέλες των ομάδων πρέπει να είναι από το 1 μέχρι το 18! Στην πραγματικότητα, η αιτία της επιλογής αυτής από τον γκολκίπερ της Μεγαλόπολης ήρθε λόγω ίδιων χρωμάτων με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και για να μην μπουν οι σύλλογοι στη διαδικασία αλλαγής φανέλας όλων των παικτών το παιχνίδι άρχισε κανονικά.

Πρακτικά όμως και σύμφωνα με τον κανονισμό, ο Πανθυρεατικός έχει το συγκεκριμένο δικαίωμα και το κυνήγησε κάνοντας ένσταση στην ΕΠΣ Αρκαδίας. Η πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης, με πρόεδρο τον δικηγόρο Σταυράκο Νώντα, δεν την έκανε δεκτή και πλέον η ομάδα του Αστρους μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα που είναι η υπόθεση να φτάσει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ!

Μεγάλο ρόλο θα παίξει το φύλλο αγώνα με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του Πανθυρεατικού.

arcadiasports.gr

337 views
Top