Επεισοδιακή και άδικη ισοπαλία(2-2) για τους Δικηγόρους της Καλαμάτας

Άδικη και επεισοδιακή παράλληλα ισοπαλία(2-2)για την ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας στο εξ αναβολής παιχνίδι, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Σπερχογεία, με αντίπαλο την ομάδα του Συλλόγου Αθηνών (Δράκων), με το αποτέλεσμα να την θέτει ουσιαστικά εκτός επόμενης φάσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα- με νίκη προκρινόταν η ομάδα της Καλαμάτας ενώ με ισοπαλία ή ήττα πέρναγε η αθηναϊκή- οι φιλοξενούμενοι έκαναν χρήση του όρου του καταστατικού του πρωταθλήματος και ζήτησαν διαιτητές από άλλη Ένωση, με τη διοργανώτρια αρχή να «φέρνει» διαιτητή και βοηθούς από τη Λακωνία.

Το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες στο 0-0, σε ήρεμη ατμόσφαιρα, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με 1-0 όμως τα γκολ του Αργύρη Τσιγάρου έφεραν τα πάνω κάτω κυριολεκτικά.

Μετά το 80΄ χάθηκε η μπάλα, ειδικά για τον Λάκωνα διαιτητή και τους βοηθούς του, που «έκλεισε τα μάτια» σε περίπτωση αποβολής της φιλοξενούμενης ομάδας, απέβαλε μετά έναν παίκτη των 2 ομάδων και κράτησε περίπου 8 λεπτά καθυστερήσεων.

Στον «έξτρα» χρόνο και σε πέσιμο παίκτη των φιλοξενουμένων στη περιοχή της ομάδας του Συλλόγου της Καλαμάτας δόθηκε το πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων-γίνεται λόγος από τη πλευρά των γηπεδούχων για εφεύρεση- και συνέβαλε στο να διαμορφωθεί το τελικό σκορ, φέρνοντας μάλιστα αρκετή ένταση με την λήξη του αγώνα.

439 views
Top