Η αποστολή της Ένωσης Λέρνας για Πύλο

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Άργους, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Λέρνας έκλεισαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο (15/5, 17:00) ματς της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα, στην Πύλο.

Mετά το τέλος της προπόνησης ο Δημήτρης Αποστόλου έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή: Κατσαούνης, Γκανάς, Β. Βαρβέρης, Θ. Βαρβέρης, Ν. Κατσίρης, Β. Κατσίρης, Λαζάρου, Α. Διαμαντής, Ι. Διαμαντής, Μπούρης, Κιρβιλάτζε, Γιάννος, Γάτσιος, Σαρρής, Κοσμάς, Καραγκούνης, Ζίου, Ταμπάκης.

Από αυτούς επικρατέστεροι για να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα είναι οι εξής: Κατσαούνης κάτω από την εστία. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Μπούρης, Λαζάρου, Ταμπάκης, Ι. Διαμαντής, στα χαφ Αντωνιάδης, Α. Διαμαντής και Ζίου, Μπέκας, Καραγκούνης, Κοσμάς η τριάδα της επίθεσης.

Η αποστολή των πρωταθλητών Αργολίδας θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου από τα γραφεία του συλλόγου με προορισμό την Πύλο, όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

951 views
Top