«Μεσσηνία έχεις ταλέντο», λένε από την Καλαμάτα Λαγωνίδης, Μαλιούφας (pics)

Δίχτυα στην Μεσσηνία άπλωσε ο ΠΑΟΚ αναζητώντας ποδοσφαιρικά «διαμαντάκια» τα οποία θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών του αναπτύσσοντας το ταλέντο τους σε υποδομές και συνθήκες καθαρά επαγγελματικές.

Τα «μάτια» του ΠΑΟΚ σε όλη την επικράτεια, ο Κώστας Λαγωνίδης με τον Κώστα Μαλιούφα βρίσκονται στην Καλαμάτα και για ένα διήμερο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα ανιχνεύσουν το τοπικό -και όχι μόνο- ταλέντο από τις ηλικίες 9 έως 16 ετών.

Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ ήρθαν το απόγευμα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα συνοδευόμενοι από τον Αντώνη Μαυρέα, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος σε όλη αυτή την κίνηση του «δικεφάλου του Βορρά» στην Μεσσηνία και τους όμορους νομούς και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την δυνατότητα να δουν και να αξιολογήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές από μια περιοχή η οποία έχει ταλέντο.

"2 εκατ. για τις Ακαδημίες ο Σαββίδης"!

«Με την Μεσσηνία μας ενώνουν κοινοί δεσμοί φιλίας αλλά και ποδοσφαιρικοί οι οποίοι έχουν δομηθεί στην διάρκεια των χρόνων και είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ», τόνισε ο Κώστας Λαγωνίδης λίγο πριν ξεκινήσουν τα αγωνιστικά τεστ στο γήπεδο Μεσσηνιακού και συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ επενδύει πολλά στις μικρές ηλικίες. Η ανάπτυξη των ακαδημιών αποτελεί βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας του κ. Σαββίδη για την πρόοδο του ποδοσφαίρου και οι επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό δεν έχουν προηγούμενο. Δεν σας κρύβω ότι, το μπάτζετ της ομάδας μπορεί του χρόνου να φτάσει τα 2 εκατομμύρια μόνο για τις ακαδημίες! Πέρυσι ήταν ενάμιση εκατομμύριο, φέτος ήταν στο 1.700.000. Έχουμε εν ολίγοις την εντολή να ασχοληθούμε πάρα πολύ με τα παιδιά των Ακαδημιών», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και συμπαίκτης του Αντώνη Μαυρέα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Από τη στιγμή που λέγεται πως είμαστε από τις καλύτερες ακαδημίας, δεν γίνεται η Μεσσηνία να είναι απούσα από τον κύκλο μας! Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας, να γνωρίσουμε κι άλλα παιδιά εκτός των Μικτών ομάδων, όπου πολλές φορές δεν πηγαίνουν όλα τα καλά παιδιά. Θέλουμε να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στα παιδιά της περιοχής και να το κάνουμε πιο σοβαρά», κατέληξε ο Κώστας Λαγωνίδης.

Σε περίπτωση που κάποιο παιδί ξεχωρίσει τότε όπως είπε ο Κώστας Λαγωνίδης η πρώτη επαφή του ΠΑΟΚ θα είναι με τη ομάδα στην οποία ανήκει κι έπειτα με την οικογένεια και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν την διοίκηση του Μεσσηνιακού για την παραχώρηση του γηπέδου για τις δοκιμές και αντάλλαξαν αναμνηστικά με τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού Παναγιώτη Στασινόπουλο.
Στο διήμερο των τεστ τα αναμένεται να δοκιμαστούν περίπου 80 παιδιά.

Ο Κώστας Λαγωνίδης πρόσφερε μια φανέλα του ΠΑΟΚ και ένα λάβαρο στον πρόεδρο του Μεσσηνιακού Παναγιώτη Στασινόπουλο ο οποίος με την σειρά του πρόσφερε του λάβαρο του Μεσσηνιακού. Στην φωτό διακρίνονται οι Αντώνης Μαυρέας, Κώστας Μαλιούφας, Δημήτρης Τσάκωνας και δεξιά ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Λεωνίδας Οικονομίδης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης παρακολουθεί την διαδικασία παρέα με τους Άγγελο Σκαφιδά, Αλέκο Τσατά

 

Ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Ζαπρόπουλος με τον «κάπτεν» Άρη Γαλανόπουλο βρέθηκαν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

 

Η διαδικασία των εγγραφών. Νεαροί ποδοσφαιριστές και εκτός Μεσσηνίας έδωσαν το παρών στις δοκιμές των σκάουτερ του ΠΑΟΚ

 

 

 

1685 views
Top