Και στον Δήμαρχο Καλαμάτας οι ανιχνευτές ταλέντων του ΠΑΟΚ

Εθιμοτυπική συνάντηση με το δήμαρχο Kαλαμάτας Παναγιώτη Νίκα είχε η τριμελής «αποστολή» της οικογένειας του ΠΑΟΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης, κάνοντάς του δώρο μια φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου κ. Γιαννόπουλου και του προέδρου του αθλητικού οργανισμού Νίκου Μπασακιδη περιλαμβάνοντας την άτυπη διαδικασία ανταλλαγής δώρων- αναμνηστικά για την 90ετηρίδα του ΠΑΟΚ, ο δε Δήμαρχος ανταπέδωσε δίδοντάς τους τοπικά προϊόντα και τον τουριστικό οδηγό της Καλαμάτας- και πολλές ευχές.

Ο κ. Νίκας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φίλους σε όλη την Ελλάδα, μια ομάδα του μείζονος Ελληνισμού. Επίσης, ενημέρωσε τους επισκέπτες για την προσπάθεια του Δήμου, όσον αφορά στη δημιουργία νέων γηπέδων και πλήρους ανακαίνισης υπαρχουσών εγκαταστάσεων, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, αναφέροντας την εγκατάσταση χλοοτάπητα και άλλες παρεμβάσεις στο γήπεδο πρώην Σφαγείων και την κατασκευή προπονητηρίου στα Παλιάμπελα, καθώς και το σχεδιασμό για ανακατασκευή άλλων γηπέδων ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η Καλαμάτα έχει στενούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη και πολύ καλή αεροπορική σύνδεση και ζήτησε να έλθει στην Καλαμάτα η ομάδα του ΠΑΟΚ και να οργανωθούν φιλικά παιχνίδια.

Τόνισε, επίσης, τη σημαντική παρουσία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, η οποία επεκτείνεται και σε ζητήματα εθνικής σημασίας.

Τέλος, εξέφρασε την ευχή να εκπροσωπηθεί και πάλι η Καλαμάτα στην Α΄ εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου.

324 views
Top