Στους "4" του κυπέλλου Πολεμικής Αεροπορίας η 120 ΠΕΑ

Τη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου «5Χ5» Πολεμικής Αεροπορίας πήρε η ομάδα της 120 ΠΕΑ που επικράτησε με 10-9 στα πέναλτι της 124 ΠΒΕ, καθώς η κανονική διάρκεια βρήκε ισόπαλες τις 2 ομάδες με σκορ 3-3 όπως άλλωστε και η παράταση.

Η ομάδα της 124 ΠΒΕ, που είχε στη σύνθεσή της τους Μεσσήνιους Θέμη Καράμπελα, Κώστα Φέστα, Μανώλη Νικολόπουλο, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρις σε γκολ των Ευστράτιου Κονίδη (4΄) και Χρήστου Παυλίδη (9΄) που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ωστόσο η 120 ΠΕΑ πίεσε στο β ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με γκολ του Γιάννη Παυλόπουλου (30΄) ισοφαρίζοντας με τον Σταύρο Χαρίτο (50΄ με σουτ).

Η ομάδα της 124 ΠΒΕ κατάφερε να προηγηθεί με 3-2, μ’ εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Θέμη Καράμπελα (57΄), ο Σταύρος Χαρίτος έχασε πέναλτι (60΄), αλλά διαμόρφωσε (62΄με σουτ) η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι, το 3-3. Ο Πέτρος Στριλιγκάς (64΄) έχασε πέναλτι (το απέκρουσε ο Γιώργος Ιατρόπουλος) και μαζί την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη – πρόκριση στην 120 ΠΕΑ και έτσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι όπου η μονάδα της 120 ΠΕΑ αποδείχθηκε πιο εύστοχη.

Διαιτητές ήταν οι Ηλίας Πατούλης, Παναγιώτης Μπαζακούλας.

120 ΠΕΑ (Αντώνης Μαρκόπουλος, Γιώργος Μπούνας): Σιώτος, Μπάλλας, Παντσιώτης, Π. Σακκάς, Καλτσάς (αρχική ενδεκάδα), Στριλιγκάς, Παυλόπουλος, Κουμούτσος, Χαρίτος, Μοσχούτας. Στον πάγκο ήταν οι Θ. Σακκάς, Μακαντάσης.

124 ΠΒΕ (Παναγιώτης Μανούχος): Ιατρόπουλος, Καράμπελας, Φέστας, Κονίδης, Παυλίδης (αρχική πεντάδα), Τσιλίκος, Στακούλης, Σταματόπουλος, Μπίμπας. Στον πάγκο ήταν οι Νταγκίνης, Νικολόπουλος.

• Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Αντισμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου, ενώ γιατρός ο Αθανάσιος Κυριαζόπουλος.

• Τον αγώνα παρακολούθησαν ο παλιός προπονητής της ομάδας της 120 ΠΕΑ Παναγιώτης Πολίμος, ο οποίος έχει πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες με τη μονάδα της Καλαμάτας, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παλιό βασικό στέλεχος της 120 ΠΕΑ, Αριστείδης Παπαγιαννόπουλος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΕΤΡΑΔΑ

Μετά την πρόκριση της ομάδας της 120 ΠΕΑ στην ημιτελική φάση, συμπληρώθηκε η τετράδα. Στους «4» έχουν ήδη προκριθεί οι ομάδες της 110 ΠΜ (Μονάδα της Λάρισας), της 111 ΠΜ (μονάδα του Βόλου) και της 115 ΠΜ (μονάδα των Χανίων). Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο ΓΕΑ η κλήρωση των αγώνων της Ε΄ φάσης (ημιτελικής).

648 views
Top