Ο Δαναός στο τουρνουά του Αστέρα Τρίπολης! (pics-vid)

Πολύτιμες και ξεχωριστές εμπειρίες αποκόμισαν οι μικροί του Δαναού Καλαμάτας οι οποίοι μαζί με τον Αριστέα Άργους και παιδιά από την ΕΠΣ Ηλείας, μαζί με τμήματα ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης συμμετείχαν σε μια ποδοσφαιρική γιορτή ακαδημιών που έγινε στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»!

Μικροί ποδοσφαιριστές, γεννημένοι το 2003, το 2004 και το 2005 από ακαδημίες του Πύργου, του Αργους και της Καλαμάτας φιλοξενήθηκαν στην Τρίπολη από τον Αστέρα Τρίπολης και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε μία ξεχωριστή γιορτή του ποδοσφαίρου.

Προπονητές, γονείς και φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα γενιά του ποδοσφαίρου της Πελοποννήσου με τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ να δέχονται τα συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και τις ευχές για καλή επιτυχία σε κάθε επίπεδο.

Τις αναμετρήσεις παρακολούθησαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Κενές και Δημήτρης Μποροβήλος, ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος των ακαδημιών Μίλαν Πάβλοβιτς, οι προπονητές της Κ20, της Κ17 και της Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ καθώς επίσης και ο γενικός διευθυντής των ακαδημιών, Νίκος Καπόγιαννης.
ΑΣΤΕΡΑΣ και ΕΠΣ Ηλείας πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης των ομίλων με τις ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΓΩΝΕΣ 2003
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΠΣ Ηλείας 0-1
Δαναός Καλαμάτας-Αριστέας Αργους 0-0 (2-4 πεν.)
Μικρός Τελικός
ΑΣΤΕΡΑΣ-Δαναός Καλαμάτας 4-0
Τελικός
Αριστέας Αργους-ΕΠΣ Ηλείας 1-2

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. ΕΠΣ Ηλείας
2. Αριστέας Αργους
3. ΑΣΤΕΡΑΣ
4. Δαναός Καλαμάτας

ΑΓΩΝΕΣ 2004-2005
ΑΣΤΕΡΑΣ-Δαναός Καλαμάτας 10-2
Αριστέας Αργους-ΕΠΣ Ηλείας 2-1
Μικρός Τελικός
Δαναός Καλαμάτας-ΕΠΣ Ηλείας 2-10
Τελικός
ΑΣΤΕΡΑΣ-Αριστέας Αργους 3-0

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. ΑΣΤΕΡΑΣ
2. Αριστέας Αργους
3. ΕΠΣ Ηλείας
4. Δαναός Καλαμάτας

764 views
Top