Προπονητικό καμπ και ανίχνευση ταλέντων στην Τρίπολη υπό την αιγίδα των Σχολών της Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» πάνε Τρίπολη για καμπ ανίχνευσης ταλέντων αλλά και προπόνησης σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική Ακαδημία Soccer Academy of Tripolis το τριήμερο 10-12 Ιουνίου!

Η Soccer Academy της Τρίπολης κλείνει φέτος την πρώτη χρονιά συνεργασίας της με το δίκτυο των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα, χρονιά που συμπίπτει με την συμπλήρωση 10 χρόνων συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας των Ακαδημιών του αγγλικού συλλόγου στην χώρα μας.

Θέλοντας να γιορτάσουν την συνεργασία η ποδοσφαιρική Ακαδημία Soccer Academy of Tripolis και τα Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα συνδιοργανώνουν προπονητικό Camp και Camp ανίχνευσης ταλέντων το διάστημα 10-11-12 Ιουνίου στο γήπεδο Φιλικών «ΚΑΡΤΣΟΒΑ» για παιδιά ηλικίας από 6 έως και 16 ετών.

Το καμπ είναι σχεδιασμένο για παίκτες κάθε ηλικίας και διαφορετικών ικανοτήτων. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε ομάδες ανάλογα την ηλικία και την ικανότητα , επιτρέποντας στους προπονητές να δημιουργήσουν ένα ειδικό περιβάλλον μάθησης για κάθε παιδί ξεχωριστά ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές του. Το πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων κάθε παίκτη , από την τεχνική , το διάβασμα του αγώνα και την κατάλληλη τοποθέτηση στο γήπεδο, έως την ταχύτερη σκέψη και δράση, τη νοητική ικανότητα και τη φυσική κατάσταση.

Και όλα αυτά που το βλέμμα του βετεράνου Κροάτη στράικερ, Μάριο Μπόνιτς, βοηθού τεχνικού διευθυντή και Scout των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και πιστοποιημένων προπονητών των Arsenal Soccer Schools οι οποίοι εγγυώνται την επιτυχημένη διεξαγωγή ενός ποιοτικού Camp.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα: 6937594753 & 6988069464 και το κόστος συμμετοχής είναι 60 € και με διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) 150 €.

670 views
Top