Σωκράτης μέχρι το 2019 στην Μπορούσια

Δεν θα το κουνήσει -τουλάχιστον μέχρι το 2019- από το Ντόρτμουντ και την Μπορούσια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βεστφαλίας. Ο καλαματιανός αμυντικός αγωνίζεται από το 2013 στη Ντόρτμουντ προερχόμενος από την Βέρντερ Βρέμης και αποτελεί από τα βασικά της στελέχη οπότε φυσικό και επόμενο ήταν οι γερμανοί να θέλουν να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο επεκτείνοντας χρονικά την συνεργασία τους.
Μιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Σωκράτης είπε: «Η πόλη, η ομάδα και οι φίλαθλοι έχουν γίνει για μένα και την οικογένειά μου το δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για πολλά χρόνια ακόμη την φανέλα της ομάδας».
Από την πλευρά της διοίκησης μίλησε για την συνεργασία ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ: «Χαιρόμαστε που καταφέραμε να κρατήσουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας με μεγάλο συμβόλαιο».
Ο Παπασταθόπουλος είναι ο δεύτερος παίκτης που ανανεώνει με μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο μετά τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα μέχρι το 2020.

228 views
Top