Οι Μηχανικοί γιόρτασαν με δείπνο την πρόκριση στον τελικό

Οι Μηχανικοί με την Υαλοτεχνική, οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της σεζόν, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα εργαζομένων.

Η Υαλοτεχνική, η οποία ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση, πήρε άκοπα το εισιτήριο για τον τελικό καθώς η ομάδα Alarms.gr δεν κατέβηκε στον ημιτελικό ενώ οι Μηχανικοί- σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού- επιβλήθηκαν 2-0 της ομάδας Genesis/Κάρβουνα Μπούνας.

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι και οι δις πρωταθλητές έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε τέρματα των Γιαννακόπουλου (ατομική ενέργεια στο 50’) και κεφαλιά του Λουμάκη έπειτα από ασίστ του Ξενάκη στο 75’ ενώ είχαν κι χαμένο πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι) με τον Νταγιόπουλο στο 70’. Οι νικητές έπαιζαν από το 55’με 10 παίκτες λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Δεμπεγιώτη ενώ η ομάδα Genesis ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Εκμετζίδη (στην φάση του πέναλτι) και του Μαυρέα στο 79’.

Μετά το τέλος του ματς οι Μηχανικοί γιόρτασαν την 6η πρόκριση σε τελικό καταναλώνοντας αρκετές μπύρες ώστε να αναπληρώσουν τις… απώλειες υγρών λόγω της αφόρητης ζέστης ενώ στο τραπέζι της νίκης βρέθηκε και ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης.

MHXANIKOI: Αλευράς, Σακκάς, Νταγιόπουλος, Ξενάκης, Μπλέτσας, Δεμπεγιώτης, Ηρακλής, Παπακωνσταντίνου, Λουμάκης Μαρινάκης, Βεργινάδης (40’ Γιαννακόπουλος)

GENESIS/Κάρβουνα Μπούνας: Κορέτα, Μάνα, Μπαχράμης, Παλαμάρας, Πολίμος, Μαυρέας, Μπακέας, Φωτόπουλος, Τενέντες, Εκμετζίδης, Φικούρας (αρχική 11άδα), Καούνης, Λίτσας

Ο τελικός του πρωταθλήματος εργαζομένων μεταξύ της Υαλοτεχνικής και των Μηχανικών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

626 views
Top