Συνάντηση των σπουδαίων Αλέκου Δέδε και Ζντένκο Μουφ στη Καλαμάτα

Στη Καλαμάτα βρέθηκε για διακοπές τις τελευταίες ημέρες ο Ζντένκο Μουφ και η συνάντηση με τον επί σειρά ετών συμπαίκτη αλλά και καλό του φίλο Αλέκο Δέδε ήρθε απόλυτα λογικά, πριν πάρει το δρόμο για τα αγαπημένα του Γιάννενα.

Με αφορμή μάλιστα τη συνάντηση των σπουδαίων αυτών ποδοσφαιρικών "μορφών" ο Δέδες έγραψε στη προσωπική του σελίδα…

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο κάποια στιγμή τελειώνει. Η φιλία όμως μένει. Και όταν είναι διαχρονική και ανιδιοτελή από άτομα που είναι από άλλες χώρες και κουλτούρες, αποκτά διπλή αξία. Ο σεβασμός και η εκτίμηση δεν επιβάλλονται, κερδίζονται...

Χάρηκα που σε είδα φίλε Ζντένκο και ξέρεις πως σε εκτιμούν και αγαπούν σε Καλαμάτα και Γιάννενα τουλάχιστον!!! Μουφ- Μουφ -Μουφ για τους πιο παλιούς».

Αξίζει να αναφέρουμε, για τους νεότερους, ότι ο σπουδαίος Σέρβος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μετακόμισε στη Καλαμάτα το 1994-95 αφού πρώτα ο Σταύρος Παπαδόπουλος έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Δεινός σκόρερ, μπορεί στη Μαύρη Θύελλα να μην έκανε όσα πολλοί περίμεναν ωστόσο υπήρξαν στιγμές που η ιαχή Μουφ-Μουφ ακούγονταν έντονα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ύστερα από κάποιο τέρμα του Σέρβου.

722 views
Ετικέτες
Top