Ανυπομονεί για δράση στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντίμι!

Ανυπόμονος για επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ποδοσφαιρική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ –πλέον- είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Η προετοιμασία της «Μπόρο» για τη νέα σεζόν ξεκίνησε την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Ρόκλιφ Πάρκ.

«Όλα τα παιδιά θα περάσουν από ιατρικούς ελέγχους και ισοκινητικά τεστ. Θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμοι, ότι δεν μεταφέρουν τυχόν τραυματισμούς, και παράλληλα να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις βάρους και σωματικού λίπους», είπε ο πρώην τερματοφύλακας τη Μαύρης Θύελλας σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίντλεσμπρο.

"Όλοι είχαμε πρόγραμμα κατά την διάρκεια των διακοπών, οπότε όποιος το ακολούθησε πιστά δεν θα έχει μεγάλη δυσκολία να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα. Είναι φυσικό όμως οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας να είναι δύσκολες», εξηγεί ο Ντίμι.

Ο Κωνσταντόπουλος ο οποίος ήταν ο MVP της πορείας ανόδου της «Μπόρο» θεωρεί ότι η ομάδα ανυπομονεί να ξεκινήσει και πάλι, μετά τους πανηγυρισμούς με τους οποίους ολοκληρώθηκε η περυσινή σεζόν:

«Είχαμε ένα καλό διάστημα ξεκούρασης για το καλοκαίρι, πολύ περισσότερο από την περασμένη σεζόν», είπε. «Εμείς το μόνο που χρειαζόταν, ήταν να το διαχειριστούμε με σύνεση. Είχαμε τον απαραίτητο χρόνο με τις οικογένειες μας παρακολουθώντας παράλληλα το Euro. Φορτίσαμε μπαταρίες και είμαστε πανέτοιμοι!»

377 views
Top