Στη Λακωνία και την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου Κλάδης και Ανδρέου

Στην ΑΕ Πελλάνας Καστορείου θα συνεχίσει τη προπονητική του καριέρα ο Κώστας Κλάδης που «παίρνει μαζί του» και τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Πάτρικ Ανδρέου. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου της Λακωνίας αναφέρει…

«Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Κώστα Κλάδη ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή για τη νέα περίοδο και την πρώτη μας μεταγραφή, τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Πάτρικ Ανδρέου. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Κλάδη στη Λακωνία στην οποία θα εργαστεί για πρώτη φορά"

Προπονητική καριέρα Κώστα Κλάδη

Ο Κώστας Κλάδης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους  Καλαματιανούς προπονητές και πέρυσι ήταν στη Μαύρη Θύελλα (όταν η ομάδα ήταν σε καλές βαθμολογικές θέσεις), πρόπερσι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με το Λεβάντε. Ο Κώστας Κλάδης ανδρώθηκε στον Μεσσηνιακό, όπου αγωνίσθηκε 18 χρόνια.

Ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας, κατακτώντας αρκετούς τίτλους και συμμετέχοντας στη Δ΄ Εθνική. Κάποιες από τις ομάδες που συνεργάστηκε ήταν ο Τέλος Άγρας, η Εράνη Φιλιατρών, ο Μιλτιάδης, ο Πάμισος, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο Εθνικός Μελιγαλά, το Φαραί, η Δόξα Μεγαλόπολης, αλλά και ο ΑΟ Πόρου. Επίσης παρακολούθησε μεγάλα σεμινάρια προπονητικής σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ολλανδία.

Ποδοσφαιρική καριέρα Πάτρικ Ανδρέου

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Λεβάντε, Πάμισο, Τέλλο Άγρας. Ο Ανδρέου έχει γεννηθεί στην Εύβοια και κατάγεται από την Ιρλανδία.

298 views
Top