ΘΕΜΑ-Το ωραιότερο γκολ του Θανάση Γεωργαντά μπαίνει το Σάββατο με... ασίστ από όλη τη Σπερχογεία

Tα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το προσεχές Σάββατο ο Θανάσης Γεωργαντάς όντας πλέον έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να… περάσει στην άλλη πλευρά, βάζοντας το ομορφότερο τέρμα της ζωής του στη γλυκιά Ευγενία.

Το μυστήριο, που θα τελεστεί στη Σπερχογεία, όπως ήταν λογικό, θα έχει έντονο ποδοσφαιρικό άρωμα κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να προβούμε σε κάποιες «ξεχωριστές», καθαρά ποδοσφαιρικές, αναφορές.

Ο 28χρονος μέσος που αποτελεί μια από σύγχρονες «σημαίες» των «Ταύρων», μιας και φορά τη φανέλα τους για περισσότερα από 5 χρόνια, παντρεύεται την Ευγενία Δούση η οποία αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σπερχογείας και ενεργό-δραστήριο στέλεχός της.

Δεν είναι όμως αυτό το μόνο στοιχείο που χρίζει αναφοράς… Τον γαμπρό στην εκκλησία θα «οδηγήσει» ο πρόεδρος της ομάδας και αδερφικός φίλος του Γεωργαντά, Δημήτρης Γιακουμής-διακρίνονται στη φωτο από πρόσφατη εκδήλωση της ομάδας- ενώ κουμπάρος είναι ένα ταλαντούχο ποδοσφαιρικό τέκνο των «Ταύρων» ο Βασίλης Βεργόπουλος και «συνοδοί», στην όμορφη τελετή, πλήθος φίλων, παραγόντων και παικτών του συμπαθέστατου σωματείου.

Όπως καταλαβαίνεται η διαδρομή, μετά το μυστήριο, θα είναι… δεδομένη. Ταξίδι του μέλιτος και γήπεδο για προετοιμασία.

Να ζήσετε παιδιά...

1361 views
Top