Ανεμοστρόβιλος «Τornados» θα… πλήξει την Καλαμάτα!

Ανεμοστρόβιλος θα πλήξει την Καλαμάτα το προσεχές διάστημα! Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για… έκτακτο δελτίο ακραίων κοινωνικών φαινομένων αλλά για τις νέες Ακαδημίες ποδοσφαίρου με την επωνυμία «TORNADOS» που θα λειτουργήσουν στην Καλαμάτα!

Πρόκειται για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και εγχείρημα δυο ανθρώπων που γνωρίζουν άριστα τον χώρου του ποδοσφαίρου, του Άρη Γαλανόπουλο και του Γιάννη Ζαπρόπουλο.

Η πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη διαδρομή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες, η διάθεση να διδάξουν τα νέα παιδιά την φιλοσοφία και τα μυστικά του ποδοσφαίρου και πάνω απ΄όλα το ήθος τους αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας των «TORNADOS» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-14 ετών.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας θα είναι ο Άρης Γαλανόπουλος ο οποίος μετά από μια διαδρομή 15 και πλέον χρόνων σε υψηλό επίπεδο πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ως κάτοψος του διπλώματος UEFA C, είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος, πρώην ποδοσφαιριστής της Μαύρης Θύελλας ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο φινάλε της περυσινής σεζόν, κάτοχος διπλώματος UEFA A και με πλήθος παραστάσεων από τις Εθνικές κατηγορίες θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής στους «TORNADOS».

Οι Ακαδημίες θα λειτουργήσουν έχοντας ιατρική και επιστημονική υποστήριξη και σε συνεργασία με την "Gate 2 Pro", την πλατφόρμα ψηφιακής διαχείρισης αθλητών αναπτυξιακής ηλικίας. Στο τηλ. 2721086166 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πάρουν περισσότερες πληροφορίες.


751 views
Ετικέτες
Top