ΘΕΜΑ: Σούπερ ταλέντο(Ανδρέας Ζώτος) από Μιλτιάδη στον ΠΑΟΚ με "κίνηση" Μαυρέα

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία στα ποδοσφαιρικά στέκια της Μεσσηνίας για ένα 14χρονο ταλαντούχο παιδί από τη Τριφυλία και συγκεκριμένα από την ομάδα του Μιλτιάδη.

Ο Ανδρέας Ζώτος, που εντυπωσίασε και με τη Μικτή Παίδων του νομού, σημειώνοντας 3 τέρματα και «προσφέροντας» ακόμη περισσότερα με τις ασίστ του, τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα τον κάνει «δικό» του.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, που έμαθε πολύ καλά τα… βασικά από τον προπονητή του στις ακαδημίες του Μιλτιάδη και σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο παρελθόν, Νίκο Κανναβό, συμμετείχε πριν από λίγο καιρό στα τεστ αξιολόγησης που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στη Καλαμάτα και στο γήπεδο του Μεσσηνιακού κερδίζοντας με το καλημέρα τις εντυπώσεις.

Επιλέχθηκε μαζί με 3-4 παιδιά ακόμη, μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας, που θα μεταβούν αργότερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τα τελικά τεστ και εφόσον όλα πάνε καλά να ενταχθεί στο δυναμικό των «μικρών» αγωνιστικών τμημάτων του δικεφάλου του Βορρά.

Ο μικρός ανεβαίνει σήμερα, Παρασκευή, στη Μακεδονία και η συνέχεια φαντάζει δεδομένη...

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο ρόλο που έπαιξε ο Αντώνης Μαυρέας(στη φωτό με τον Κώστα Μαλιούφα) ο οποίος γνωρίζει άριστα να «διαβάζει» τις αρετές των ταλαντούχων αθλητών αποτελώντας το «μάτι» του ΠΑΟΚ στη Μεσσηνία και ολόκληρη τη Πελοπόννησο.

1577 views
Top