Εποχή Σκίμπε στην Εθνική

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει και πάλι τον γερμανό της καθώς ο Μίκαελ Σκίμπε είναι αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να την βγάλει από την ανυποληψία και να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών, όπως είχε κάνει την προηγούμενη δεκαετία ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο 50χρονος Γερμανός κόουτς έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την ΕΠΟ, αφού στο σημερινό Δ.Σ. της Ομοσπονδίας οριστικοποιήθηκε η συμφωνία και απλά αναμένεται η ανακοίνωση.
Ο Σκίμπε συναντήθηκε πριν λίγα 24ωρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, οι δυο πλευρές τα βρήκαν τόσο στο οικονομικό σκέλος, όσο και στο πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσει η γαλανόλευκη για να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τους τελευταίους 15 μήνες, ενώ κανονικά στο προπονητικό τιμ θα βρίσκεται ο Κώστας Τσάνας και άλλος ένας δικός του συνεργάτης.
Ο Σκίμπε θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στο φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 13 Νοεμβρίου.
Όπως έχει διαρρεύσει η συμφωνία θα είναι διετής και ο έμπειρος κόουτς θα αμείβεται περίπου με 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ ανάλογο θα είναι το πριμ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

213 views
Top