Ένα βήμα πριν το... τοπικό ο Παναργειακός!

Ένα βήμα πριν την... καταστροφή βρίσκεται ο Παναργειακός καθώς παρά τις προσδοκίες δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην 6η γενική συνέλευση και πλέον η ιστορική ομάδα του Άργους παραμένει στον...αέρα!

Ο κίνδυνος να μην αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική είναι πλέον ορατός και όλα θα ξεκαθαρίσουν, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της τριμελούς επιτροπής, σε νέα συνέλευση αύριο το βράδυ καθώς πλέον δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια μιας και οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα έχουν καταληκτική ημερομηνία την ερχόμενη Παρασκευή 12/8.

Η ανακοίνωση:
“Η τριμελής διοικούσα επιτροπή ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως δυστυχώς ούτε εχθές, στην 6η κατά σειρά γενική συνέλευση ορίστηκε νέα διοίκηση προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Οι επιχειρηματίες της πόλης που εμφανίζονταν σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου τοπικού σαιτ έτοιμοι να διοικήσουν τον Παναργειακό, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.. Δυστυχώς, παιχνίδια στην πλάτη της μεγαλύτερης και ιστορικοτερης ομάδας του νομού.

"Όταν σε προηγούμενη ανακοίνωση μας είχαμε μιλήσει για διεστραμμενων μυαλά, κάποιοι μας είχαν παρεξηγησει. Τώρα ίσως καταλάβουν και αυτοί.. Κάποιοι θέλουν τον Παναργειακο να βολοδερνει στο τοπικό. Έχουν δύο ημέρες μπροστά τους για να οριστικοποιησουν τη νίκη τους. Η διορία για υποβολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λήγει την Παρασκευή. Ο Παναργειακος κινδυνεύει για πρώτη φορά στην ιστορία του, να μην κατέβει να αγωνιστεί.

"Συγκαλουμε την τελευταία, πλέον, γενική συνέλευση την Τετάρτη 10/8 στις 20:00 στην αίθουσα του επιμελιτηριου προκειμένου να συγκροτηθεί διοίκηση. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλλογος, να δηλώσει «παρών». Καλούμε οποιονδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με κάθε τρόπο από κάποιο πόστο, να δηλώσει «παρών». Καλούμε τέλος, τους βουλευτές του νομου, τους αντιπεριφερειαρχες ( Αργολίδας και θεματικους) και τη δημοτική αρχή του Δήμου μας, να δηλώσουν και αυτοί «παρών» και να ανακοινωσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τον Παναργειακο μας.
Η ομάδα είναι και με τα δύο πόδια στο γκρεμό, ας αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη του.”

269 views
Ετικέτες
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μοιρασιά στην Τούμπα Αστέρας ήταν ο Ντι Σάντο »
Top