«Θα κινηθούμε νομικά αν αναβληθεί η πρεμιέρα της Super League»

Την παρέμβαση του Αστέρας Τρίπολης προκάλεσαν τα σενάρια  για αναβολή της πρεμιέρας της Super League. Η αρκαδική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί για τους οικονομικούς κινδύνους που κρύβει μια τέτοια εξέλιξη, ενώ ξεκαθαρίζει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προκαλέσει την αναβολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρκαδικής ΠΑΕ: «Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

"Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς.

"Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης.
Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.
Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League».

222 views
Top