Παραίτηση Στράτου από την Super League

Την παραίτησή του από την προεδρία της Super League υπέβαλλε ο Γιώργος Στράτος. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ήταν δυσαρεστημένος από την μη στήριξη όλων των ΠΑΕ στους χειρισμούς του στο θέμα με την ΕΠΟ για το ζήτημα της επιλογής του επιδιαιτητή και αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League ανέφερε τα εξής:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ' ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.
Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου.»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χρήστου Πανόπουλου ο οποίος με ανακοίνωση τονίζει πως ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αποφάσισε να παραιτηθεί μετά την άρση της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του.

139 views
Top