Ο Έλβις Γκελκέργια δεν ξεχνά!

Ένα από τα κορυφαία ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο Νομός μας, ο Έλβις Γκελκέργια, διαπρέπει πλέον με την ΑΕΚ στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων» που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Superleague U17.
Ο νεαρός πρώην άσσος του Ηρακλή Καλαμάτας μετέβη το καλοκαίρι στην αθηναϊκή ομάδα και επιλέχθηκε να συγκροτήσει τις ακαδημίες της ομάδας, όντας επιλογή του τότε προπονητή Τραϊανού Δέλλα
Αν και ξεκίνησε την σεζόν με σιγανούς ρυθμούς, ο ΓΚελκέργια εδραίωσε το ταλέντο του στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο και με 2 τέρματα ανέτρεψε το εις βάρος 1-0 της ομάδας του!
Οι πρώτες εντυπώσεις από την ΑΕΚ:
Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ωραίο και είμαστε σαν οικογένεια. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό φαίνεται στην βαθμολογική μας θέση, αφού είμαστε πρώτοι.
Η προσωπική του βελτίωση:
Νιώθω πως έχω βελτιωθεί σε κάποια πράγματα έως τώρα, αλλά θέλω και θα συνεχίσω να βελτιώνομαι καθημερινά μέσω της σκληρής δουλειάς.
Δεν ξεχνά όσους τον βοήθησαν:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βαθη της καρδιάς μου τον Ηρακλή Καλαμάτας, την οικογένειά μου, τους παλιούς συμπαίκτες μου και την διοίκηση της ομάδας που ήταν άψογη σε όλα.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου οι οποίοι με βελτίωσαν, ο καθένας με την βοήθειά του.
Κατ΄αρχάς τον κ. Τάσο Χαρίτο ο οποίος μόλις έκλεισα τα 14 μου με έβαλε να παίξω και πήρα μια ιδέα για το τι θα συναντήσω στην συνέχεια και έπειτα τον κ. Νίκο Μουλατσιώτη γιατί με εμπιστεύτηκε στο πρωτάθλημα της Α1.
Τέλος, να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Νικολακέα ο οποίος όλο το καλοκαίρι με βοήθησε στο γυμναστήριο και στην ενδυνάμωσή μου, σε συνεργασία με τον κ. Μουλατσιώτη.

262 views
Top