Κυριάκος Γλέζος: Το ηγετικό παράστημα του ξεχωριστού Καλαματιανού της Κ17 του Αστέρα

Ξεχωριστή -για πολλούς λόγους- ήταν η παρουσία του Κυριάκου Γλέζου μεταξύ των 16χρονων του Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό απέναντι στην Καλαμάτα, το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό στάδιο.

Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής ήταν εκ των κορυφαίων της αρκαδικής Κ17 φανερώνοντας πτυχές του ταλέντου και της προσωπικότητάς του εντός γηπέδου και του ήθους του -όπως διαπιστώσαμε-, εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αρχηγός της ομάδας, ηγετική μορφή στον χώρο του κέντρου, έκανε παιχνίδι, πάτησε όλο το γήπεδο και έδειξε πως οι κλήσεις του στις Εθνικές ομάδες μόνο τυχαία δεν έουν έρθει.

Ο ίδιος ήταν ίσως και λίγο τρακαρισμένος μιας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά απέναντι στην Καλαμάτα.
“Είναι αλήθεια πως ένοιωθα λίγο περίεργα καθώς ήταν το πρώτο ματς στην Καλαμάτα μετά από χρόνια”, είπε στο “sport365.gr” μετά το τέλος τη αναμέτρησης ενώ για το πως βιώνει την παρουσία του στην Τρίπολη και τον Αστέρα, επισήμανε: “Μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε για να προετοιμαζόμαστε σωστά. Οι άνθρωποι της ομάδας, οι προπονητές, όλοι βρίσκονται δίπλα μας. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, αυτό που ζητά κάθε ποδοσφαιριστής για να δουλεύει απρόσκοπτα και αφοσιωμένος στην προπόνηση...”.

Ο Κυριάκος Γλέζος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στα Πράσινα Πουλιά με προπονητές τους Αντώνη Μαυρέα και Τάκη Πολίμο τους οποίους βεβαίως δεν ξεχνά και τους μνημονεύει σε κάθε ευκαιρία. Το μεγάλο άλμα στον Αστέρα ήρθε πριν τέσσερα χρόνια και απ΄ ότι φαίνεται η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο λαμπρή!

2562 views
Top