Εντυπωσιακοί οι καλαματιανοί στο "Κολοκοτρώνεια" ΟPEN

Απόλυτη υπεροχή των Καλαματιανών αθλητών στις κατηγορίες Ανδρών στο Κολοκοτρώνεια Tennis Open στην Τρίπολη, το οποίο έριξε την αυλαία την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Ο Σταύρος Παπαβασιλείου, μέλος του Oμίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Ανδρών, νικώντας τον 16χρονο αθλητή επίσης του ΟΑΚ Παναγιώτη Καρελά στον μεγάλο τελικό.

Στην κατηγορία 35+ ο "Μεσσήνιος" Φαμπρίτσιο Αρλότα επικράτησε κάνοντας το νταμπλ μετά την επιτυχία στο Παπαφλέσσεια Tennis Open.

Ο τελικός στα διπλά Ανδρών ήταν καθαρά Καλαματιανή υπόθεση, με τους Παπαβασιλείου-Παναταζόπουλο να παίρνουν την νίκη στο tiebreak από τους Γαλάνη-Καλογερόπουλο.

Το Κολοκοτρώνεια Tennis Open ήταν το τρίτο και τελευταίο τουρνουά στη σειρά του Peloponnesus Masters Series, μια πρωτοβουλία των συλλόγων ΑΕΚ Τρίπολης, Ρήγα Αργολίδας και Ο.Α.Καλαμάτας, για την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών στην Πελοπόννησο.

Οι 16 καλύτεροι αθλητές στην κατάταξη έπειτα και από τα τρία τουρνουά της σειράς θα κληθούν να αγωνισθούν στο μεγάλο Masters, το οποίο θα διεξαχθεί την Άνοιξη 2016 και θα έχει χρηματικό έπαθλο!

240 views
Top