Ύψιστη τιμή για την Βούλα Κοζομπόλη

Το βραβείο «Γυναίκα και Αθλητισμός 2015» της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής απονεμήθηκε στην μεσσήνια πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη για την προσφορά της στον αθλητισμό.
Στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λοζάνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και ασημένια Ολυμπιονίκης πόλο 2004, Βούλα Κοζομπόλη, παρέλαβε από την Λίντια Νσέκερα (προέδρου της επιτροπής Αθλητισμός και Γυναίκα της ΔΟΕ), το βραβείο που αποτελεί σημαντική στιγμή για την ίδια, τους Έλληνες Ολυμπιονίκες και τον αθλητισμό μας γενικότερα.
Η βράβευση μάλιστα έγινε παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ κ. Μπάχ και των λοιπών μελών της ΔΟΕ, καθώς και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) κ. Καπράλου, του Πρέσβη της Ελλάδας στην Ελβετία κ. Μάνεση και άλλων.
Η μεσσήνια Ολυμπιονίκης, δήλωσε για την σπουδαία της αυτή βράβευση: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την δυνατότητα να φέρω ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την πατρίδα μου. Αυτό το διεθνές βραβείο από την ανώτατη αρχή του αθλητισμού, την ΔΟΕ, δεν αποτελεί μόνο αναγνώριση των προσπαθειών μου. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνω ακόμη περισσότερα στο να γίνει πράξη η προσφορά ίσων ευκαιριών για τις γυναίκες σε όλους τους τομείς του αθλητισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον πρόεδρο της κ. Σπύρο Καπράλο, για την έμπρακτη συμπαράσταση και όλους τους συναδέλφους μου ολυμπιονίκες για την συνεργασία τους, για την εκπλήρωση των κοινών μας σκοπών».

388 views
Top