Εκδρομή του ΣΔΥΜ στα Καλάβρυτα

Ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Γραμματεία Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και την Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος προκηρύσσει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, αγώνα δρόμου απόστασης 10 χλμ με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων».

Ο αγώνας σύμφωνα με την προκήρυξη θα έχει ως αφετηρία το μαρτυρικό χωριό Ρογοί του Δήμου Καλαβρύτων με ώρα εκκίνησης 12:00 και τερματισμό μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Στα πρώτα 6 χλμ είναι ήπια κατηφορική διαδρομή και τα υπόλοιπα 4 χλμ είναι σχεδόν επίπεδα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στα Καλάβρυτα, για συμμετοχή στον αγώνα «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων» Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα αυτό, θα πρέπει να ενημερώσουν εγκαίρως, το μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.:6983511797, για το κλείσιμο της θέσης στο πούλμαν.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 13/12/2015 στις 07:00πμ, από τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (παλαιό στρατόπεδο) και η επιστροφή από τα Καλάβρυτα θα είναι στις 17:00μμ. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η μετακίνηση με το λεωφορείο θα κοστίσει περίπου τα 15€. Θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας, ενώ για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να συγκεντρωθούν 30 αθλητές το ελάχιστον.

Επίσης, εφόσον καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών και υπάρξουν στο πούλμαν και παιδιά, αυτά θα ταξιδέψουν Δωρεάν. Οι εγγραφές για τον αγώνα και το Πούλμαν θα κλείσουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015.

236 views
Top