Επιτυχημένη εμφάνιση του ΣΔΥΜ στην Αθήνα

Στον 33ο αγώνα Δρόμου Υγείας του ΣΔΥ Αθήνας, συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων συμμετείχε ο ΣΔΥ Μεσσηνίας με 7 δρομείς την περασμένη Κυριακή (22/11) στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.
Όλοι οι Μεσσήνιοι δρομείς τερμάτισαν με επιτυχία, με καλές μάλιστα επιδόσεις, κυρίως από το Εμιλιάνο Κάνο που έφερε χρόνο 38:46', τον Παναγιώτη Σινόπουλο , το Κωνσταντίνο Κρέτσο , Βασίλη Σούμπλη , τη Παναγιώτα Ασημάκου το Γιώργο Ξιάρχο και τη Λίνα Σταθοπούλου.
Οι δρομείς κατέκλυσαν από νωρίς το χώρο που αποτελεί τη γενέτειρα των αγώνων του ΣΔΥ Αθήνας, και ξεκίνησαν τον αγώνα σε τρία μπλοκ, κάτω από δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες τους για καλύτερες επιδόσεις, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας έχει χαρακτηριστεί ως το γρηγορότερο 10άρι της Αθήνας. Πριν την εκκίνηση κρατήθηκαν μερικές στιγμές σιγής, προς τιμή των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και ένας παιδικός αγώνας 2 χιλιομέτρων με τη συμμετοχή 400 μικρών δρομέων, τα οποία γεύτηκαν τη χαρά τη συμμετοχής, αγωνιζόμενα με ιδιαίτερο πάθος και ζήλο.

296 views
Top