Συνεχής η άνοδος του ΑΓΣ Ταεκβοντο Κυπαρισσίας

Πολλές εμπειρίες και μετάλλια για τους 32 αθλητές και αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας, που συμμετείχε στις 22 του μηνός στο 1° Διασυλλογικό πρωτάθλημα στο κλειστό γυμναστήριο του Δάσους Χαϊδαρίου.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες να αποκομίσουν καλή αγωνιστική εμπειρία, προκειμένου στο μέλλον να πλαισιώσουν επάξια την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Οι αγώνες αυτοί έχουν περισσότερο χαρακτήρα προσαρμογής για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου της Κυπαρισσίας, εξ ου και τα μετάλλια που δόθηκαν σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Όλοι οι αθλητές στάθηκαν πολύ καλά στους αγώνες, έδωσαν δυνατές μάχες και περισσότερο απ’ όλα χάρηκαν την διοργάνωση φεύγοντας μια πολύ καλή εμπειρία για το μέλλον και θετικές εντυπώσεις. Την ομάδα του συλλόγου την συνόδεψαν οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτης Δικαίος και Δημήτρης Δικαίος καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Αλεξόπουλος Παναγιώτης.

Οι 27 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι: Γκόρος Χάρης, Μητρόπουλος Νικόλαος, Μπακιρτζόγλου Άγγελος-Μιχαήλ, Θεωδορόπουλος Χαρίλαος, Φωκάς Ιωάννης, Παπακυριακόπουλος Ιωάννης, Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Τσαλτάς Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σιναδινού Ιωάννα, Σιναδινός Παναγιώτης, Κωνσταντόπουλος Θεόδωρος-Μιχαήλ, Πλέτσας Παναγιώτης, Στασινόπουλος Κυριάκος, Μπουρδέκα Διονυσία, Παναγιωτόπουλος Βασίλης, Γιακουμοπούλου Μαρία-Χριστίνα, Στασινόπουλος Κωνσταντίνος, Στουραΐτης Δημήτρης, Γεωργακόπουλος Φώτης-Εφραίμ, Παπαδόπουλος Βασίλης, Αδαμόπουλος Θοδωρής, Κωνσταντόπουλος Ευγένιος, Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης, Ανδρουτσή Ιωάννα, Σταμίρης Γεράσιμος, Σέρμπου Ανδρέας.

Επίσης, συμμετείχαν πέντε ακόμη μικρότερα σε ηλικία παιδιά, τα οποία ακολούθησαν την αποστολή με στόχο την αποκόμιση εμπειριών.

Επόμενος σταθμός το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων της ΕΛΟΤ, όπου ο ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας θα λάβει μέρος με 4 αθλητές του.

Το Πανελλήνιο Παίδων και Κορασίδων θα γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και τη Κυριακή 29 του μήνα στην Χαλκίδα στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» και δικαίωμα συμμετοχής έχουν Παίδες γεννηθέντες τα έτη 2001-2002-2003,στις κατηγορίες κιλών: -33 κιλά, -37 κιλά, -41 κιλά, -45 κιλά, -49 κιλά, -53 κιλά, -57 κιλά, -61 κιλά, -65 κιλά, +65 κιλά και Κορασίδες γεννηθείσες τα έτη 2001-2002-2003: -29 κιλά, -33 κιλά, -37 κιλά, -41 κιλά, -44 κιλά, -47 κιλά, -51 κιλά, -55 κιλά, - 59 κιλά και +59 κιλά.

694 views
Top