Πρωταθλητές Πελοποννήσου οι μικροί σκακιστές του ΝΟ Καλαμάτας!

Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου αναδείχθηκε η ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας στο 10ο ομαδικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων ΕΣΣΠΕΠ 2017, που έγινε με επιτυχία στην Καλαμάτα.

Η νεανική ομάδα του ΝΟΚ κατέκτησε αήττητη τον τίτλο και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 13-17/12/2017.

Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλητές: Λούκα Μαριάνθη, Φράγκου Μαρία, Λιάκος Χρήστος, Αθανασόπουλος Θοδωρής, Ταβουλαρέας Νικόλας, Σωτηράκος Κωνσταντίνος και Αθανασοπούλου Ανδριάννα με αρχηγό τον Μπούρα Παναγιώτη.

Η έφορος του τμήματος Τούλα ΧατζηπαναγιώτουΤσιάλα και οι αθλητές αφιερώνουν την επιτυχία τους στη πόλη της Καλαμάτας και στην εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., ιδιαίτερα όμως την αφιερώνουν στον κ. Στάθη Καρέλια και του εύχονται χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Οι αθλητές θα ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον προετοιμασία για την συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Θοδωρής Τσεκούρας Θοδωρής και Μιχάλης Τσιάλας και Διευθύντρια των αγώνων η κα. Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα.

Κάθε Κυριακή στις 11:00 – 12:00 και 12:00 – 13:00 γίνονται απλά μαθήματα σκακιού για μικρούς και μεγάλους. Εγγραφές γίνονται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κατά τις ώρες των μαθημάτων – προπονήσεων.

 

 

228 views
Ετικέτες
Top