Κατέκτησε τον Όλυμπο ο Καλαματιανός "IronMan" Βασίλης Μίχος!

Ο καλαματιανός υπεραθλητής Βασίλης Μίχος σε έναν ακόμη αγώνα κατάφερε να ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και να δαμάσει τα στοιχεία της φύσης, καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής στην υπέρτατη δοκιμασία του πρώτου Extreme αγώνα τριάθλου με την επωνυμία 1ος ALMIRA - X 2017, που έγινε στον Όλυμπο!

Ο αστυνομικός στο επάγγελμα Βασίλης Μίχος, λάτρης των extreme sport, κατάφερε να υπερνικήσει τις τεράστιες αντιξοότητες του αγώνα και βγήκε 1ος νικητής σημειώνοντας συνολικό χρόνο 12:09:33.

To Almira-X είναι ένας μεγάλος τριαθλητικός αγώνας (Iron Distance), ο οποίος κυκλώνει και διασχίζει τον ορεινό όγκο του Ολύμπου και περιλαμβάνει:

1) 4 χλμ κολύμπι ανοιχτής θάλασσας με εκκίνηση από πλοιάριο (Πλαταμώνας),

2) 180 χλμ ποδήλατο διασχίζοντας τους δύο κύριους ορεινούς όγκους του Ολύμπου με 4.000 θετική υψομετρική διαφορά (Πλαταμώνας – Βρυσοπούλες),

3) 44 χλμ τρέξιμο με 2.200 θετική υψομετρική διαφορά περνώντας από τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, Σκολιό, Βρυσοπούλες, Αρχαίο Δίον.

Ήταν μία τεράστια πρόσκληση για αθλητές που ήταν καλά προετοιμασμένοι, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και δυσκολίες του αγώνα και ο Βασίλης Μίχος κατέκτησε πανάξια την κορυφή.

Το μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, τερμάτισε 1ος στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε καταξιωμένους αθλητές, ξεπερνώντας κι αυτή την επίπονη και δύσκολη δοκιμασία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας σκληρά με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στους Elite αθλητές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το ΔΣ του ΣΔΥΜ συνεχάρη τον Βασίλη Μίχο για την επιτυχία του.

 

640 views
Top