Με τρείς καρατέκα ο Παμμεσσηνιακός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Χτυπήματα για… βάθρο θα επιδιώξουν οι τρείς αθλητές του Παμμεσηνιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε που θα γίνει το Σάββατο (23/9) στο Ολυμπιακό στάδιο στα Άνω Λιόσια Αττικής υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε.

Στόχος των αθλητών του καλαματιανού συλλόγου είναι το πλασάρισμα στα μετάλλια και η είσοδος στην Εθνική ομάδα. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι Χασανάκος Αναστάσιος (Κούμιτε Εφήβων στα -57kg), Χρονάς Νικόλαος (Κούμιτε Νέων Ανδρών στα -61Kg.) και Κάρλος Χρήστος (Κούμιτε Νέων Ανδρών στα -68Kg).

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος  της διαιτησίας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  κ.Ευθύμιος  Μπούρας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.   

Ο προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Μπούρας  με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο πρωτάθλημα, δήλωσε τα ακόλουθα: «Οι αθλητές του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει  ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς  βελτίωσης.

"Ευελπιστώ να δείξουμε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την άριστη τεχνική και φυσική μας κατάσταση, καθώς και την πίστη στη δουλειά και τις ικανότητες μας.  Είμαι πεπεισμένος ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε  στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές του Παμμεσσηνιακού  έχουν επιστρέψει από τις 4 Σεπτεμβρίου στις προπονήσεις, ενώ πραγματοποιούνται και οι εγγραφές των νέων μελών στις εγκαταστάσεις του  συλλόγου, Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο), από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και που θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 

300 views
Top