ΑΛΑΚ: Μετά την επιτυχία στο Σουληνάρι ετοιμάζεται για μεγαλύτερα... ραντεβού και διοργανώσεις

Την ικανοποίηση από την μεγάλη επιτυχία, οργανωτική και αγωνιστική, του «32ου Ράλλυ Σπριντ Σουλιναρίου», ήρθαν να ακολουθήσουν ευχάριστες ειδήσεις οι οποίες διαμόρφωσαν ακόμη πιο αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα στις τάξεις της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Σουλινάρι-ο πρώτος μετά το 2010- ήταν ο πολυπληθέστερος από άποψη συμμετοχών στο θεσμό του κυπέλλου χώματος Ελλάδας, γεγονός το οποίο φανερώνει την πλήρη αποδοχή των ανθρώπων του χώρου, ενώ ταυτόχρονα πήρε και υψηλή βαθμολογία από τον παρατηρητή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις γι ανάληψη μεγαλύτερων διοργανώσεων στο μέλλον.

Υπάρχει ωστόσο και συνέχεια… Μάλιστα, θα λέγαμε ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Μιλάμε για την αγάπη και την μεγάλη στήριξη του κόσμου που απέδειξε ότι εξακολουθεί να έχει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ψηλά στη σχετική λίστα των δημοφιλών αθλημάτων, στη περιοχή μας. Κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα, θα πούμε ότι ο κόσμος φανέρωσε τη δυναμική του και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο αλλά και «όπλο».

Γι αυτό ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της Λέσχης έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση, μετά το τέλος τον αγώνα, κάνοντας ξεχωριστές αναφορές όπως ξεχωριστές αναφορές έκαναν και στο Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, που βοήθησε τα μέγιστα αλλά και στους «υποστηρικτές» του αγώνα (χορηγούς) οι οποίοι έβαλαν το… λιθαράκι τους προκειμένου να γίνει η υπέρβαση.

Κι ενώ η αγωνιστική χρονιά κυλά προς την ολοκλήρωσή της, σιγά σιγά, με το ΔΣ της ΑΛΑΚ να εύχεται σταθερά στα μέλη της επιτυχίες και καλούς τερματισμούς το βλέμμα πέφτει στην επόμενη μέρα και το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018.

Με δεδομένη την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα του καλοκαιριού στη πίστα καρτ και κυρίως του αγώνα του Σεπτεμβρίου, στο Σουληνάρι, η προσμονή για ανάληψη μεγαλύτερου αγωνιστικού ραντεβού φαντάζει δεδομένη έως επιβεβλημένη.

Καιρός είναι να δούμε στη Μεσσηνία κάτι «μεγάλο» και το ΔΣ της Αγωνιστικής Λέσχης δείχνει ικανό να το προσφέρει στους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου.

333 views
Top