Σαρωτικός ο Παμμεσσηνιακός στο Κύπελλο Καράτε της Κορίνθου

 

Εντυπωσιακή ήταν η συγκομιδή των μεταλλίων για τον Παμμεσσηνιακό Α.Σ. Καράτε στο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Νότιας Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών από 22 συλλόγους.

Ο καλαματιανός σύλλογος είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες με 36 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 59 μετάλλια(24 χρυσά – 21 ασημένια – 14 χάλκινα). Η επιτυχία του Παμμεσσηνιακού είναι τεράστια και δείχνει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου που γίνεται εδώ και 40 χρόνια και έχει αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές. Αναλυτικά οι θέσεις στο βάθρο:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Στα ΚΑΤΑ 1η Θέση
: Κατερίνα Κακούνη, Ιωάννα Λεμπέση, Ελένη Σταυριανού και Μάρα Μιχοπούλου.
Στα ΚΑΤΑ 2η Θέση: Ηλιάνα Κατερινοπούλου, Σοφία Κακούνη και Δημητρία Μιχοπούλου.
Στα ΚΑΤΑ 3η Θέση: Ράνια Μητσέα και Κακριδώνη Δήμητρα.
Στο ΚΟΥΜΙΤΕ 1η Θέση: Κατερίνα Κακούνη, Δήμητρα Κακριδώνη, Ηρώ Καρανίκα, Δήμητρα Μπακάκη και Ελένη Σταυριανού.
Στο ΚΟΥΜΙΤΕ 2η Θέση: Ηλιάνα Κατερινοπούλου, Διονυσία Νικολοπούλου και Σοφία Κακούνη.
Στο ΚΟΥΜΙΤΕ 3η Θέση: Ράνια Μητσέα και Ιωάννα Λεμπέση.

ΑΓΟΡΙΑ
Στα ΚΑΤΑ 1η Θέση
: Νίκος Αδαμόπουλος, Δημήτρης Λαπιώτης, Νίκος Κατερινόπουλος, Παναγιώτης Βασιλείου, Βασίλης Κακριδώνης, Δημήτρης Σμυρνιός, Δημήτρης Μέντζας και Ευάγγελος Λαπιώτης.
Στα ΚΑΤΑ 2η Θέση: Γιώργος Ζόμπολας, Κώστας Σταθόπουλος, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Γιώργος Χριστόπουλος, Φώτης Αντωνόπουλος, Γιάννης Μπάλας, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Αλέξανδρος Καραπατάς και Ηλίας Ηλιόπουλος.
Στα ΚΑΤΑ 3η Θέση: Αναστάσιος Χασανάκος, Άγγελος Μπάλας, Κωνσταντίνος Λεμπέσης, Παναγιώτης Δημητρόπουλος και Νίκος Χρονάς.
Στο ΚΟΥΜΙΤΕ 1η Θέση: Νίκος Κατερινόπουλος, Άγγελος Μπάλας, Δημήτρης Λαπιώτης, Δημήτρης Σμυρνιός, Παναγιώτης Βασιλείου, Βασίλης Κακριδώνης και Νίκος Χρονάς.
Στο ΚΟΥΜΙΤΕ 2η Θέση: Νίκος Αδαμόπουλος, Αναστάσιος Χασανάκος, Κώστας Κατερινόπουλος, Φώτης Αντωνόπουλος, Κώστας Σταθόπουλος και Αλέξανδρος Καραπατάς.
Στο ΚΟΥΜΙΤΕ 3η Θέση: Γεώργιος Ζόμπολας, Γεώργιος Χριστόπουλος, Γιάννης Μπάλας, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης και Συμεών Σταθόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου, Αντώνης Γιουρτούμας, δήλωσε για τις επιτυχίες των αθλητών: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες μια ακόμα φορά στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 40 ολόκληρα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και Πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και εξεταστής της ΕΛΟΚ, Ευθύμιος Μπούρας, δήλωσε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας, με την σειρά του, επισήμανε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση.
Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής.
Πλέον οι βλέψεις μας στρέφονται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαβ/κο του Νοεμβρίου και θα συνεχίσουμε με γνώση και αγάπη για τους αθλητές μας να προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τους εν λόγω αγώνες».

 

 

494 views
Top