Κολυμβητική πανδαισία από τα δελφινάκια του ΝΟΚ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εσωτερική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΝΟ Καλάματας για τους λιλιπούτειους κολυμβητές του ομίλου αλλά και τα μέλη της προαγωνιστικής αλλά και τους πολίστες.

Κάτω από τον λαμπρό καλαματιανό ήλιο, τα δελφινάκια του ΝΟΚ χάρηκαν με την ψυχή τους την συμμετοχή στην “Γιορτή του κολυμβητή”, έδειξαν την πρόοδο που έχουν και έκαναν περήφανους τους γονείς που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του κολυμβητηρίου καμαρώνοντας τα βλαστάρια τους.

Είναι μια κολυμβητική γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά. Πιστεύω ότι το διασκέδασαν και πήραν μια πρώτη γεύση συναγωνισμού και επιβράβευσης της προσπάθειά τους λαμβάνοντας το μετάλλιό τους”, είπε ο προπονητής του ΝΟΚ Στάθης Μπακολιάς προσθέτοντας πως ο όμιλος θα συνεχίζει να παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες, ανάδειξης της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά και της δουλειά που γίνεται.

Ο ΝΟΚ συμμετέχει, επίσης, στο πρόγραμμα “Sport Excellence” το οποίο εκπονείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Αναγέννηση & Πρόοδος" και γίνεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, ΕΚΠΑ και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για τους προπονητές και αθλητές προκειμένου να γνωρίζουν και να αξιολογούν τις παραμέτρους που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, όσο και για τους γονείς οι οποίοι θα γνωρίζουν ότι στα παιδιά τους θα υπάρχει πλήρης παρακολούθηση και εικόνα της κατάστασης της υγείας τους με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλειά τους”, λέει ο προπονητής του ΝΟΚ, Τάκης Λαγοπάτης.
Οι μετρήσεις των αθλητών θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο την Κυριακή 15/10/2017 και ώρα 09:30 – 13:00 από οκταμελές ιατρικό προσωπικό.

Το απόγευμα στις 18:15, στο ξενοδοχείο Pharae Palace, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος.

 

845 views
Top