ΕΥΚΛΗΣ: Βεργετόπουλος και Καννελόπουλος είδαν βάθρο στο Κατάκολο

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν από τον ποδηλατικό αγώνα που έγινε στο Κατάκολο την περασμένη Κυριακή (15/10), ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος, υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος του Ευκλή και ο Σταύρος Καννελόπουλος.

Οι δυο ποδηλάτες του Ευκλή έλαβαν μέρος στον Όπεν ''χωμάτινο'' αγώνα, με την επωνυμία ''7ο Ολυμπιακό MTB XCO 2017'' με τον Βεργόπουλο να τερματίζει στην 3η θέση (κατηγορία 40 +) και τον Καννελόπουλο στην 2η (κατηγορία 30 +) και την 4η Γενικής.

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου διοργάνωσε το Ολυμπιακό ΜΤΒ στο ακρωτήριο Κατάκολο.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από το ξενοδοχείο "Ορίζοντες" και κάνοντας κυκλική διαδρομή, πέρασε δίπλα από το Ποντικόκαστρο (χαρακτηριστικό Μνημείο της περιόδου των Φράγκων) και στην συνέχεια πάλι σε μονοπάτια στο βουνό.

Γίνεται προσπάθεια από τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου η διαδρομή, να αναβαθμιστεί και με τεχνικά άλλα κομμάτια ώστε του χρόνου να είναι καλύτερη, για τον λόγο αυτό το Σωματείο του Πύργου θα έρθει σε επαφή με τον Δασάρχη, ο οποίος δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας, αφού θα σέβεται απόλυτα το φυσικό περιβάλλον και στο μέλλον με ηρεμία θα προβούν σε ότι κριθεί απαραίτητο.

 

340 views
Top