ΑΛΑΚ: Εξαιρετικός και στις Αφίδνες ο ταλαντούχος Γιάννης Ζησιμόπουλος (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στην πίστα «Kartodromo» των Αφιδνών στην Αττική, ο τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καρτ στο οποίο συμμετείχε ο νεαρός αθλητής της Α.Λ.Α. Καλαμάτας Γιάννης Ζησιμόπουλος.

Ο πολλά υποσχόμενος αθλητής έλαβε μέρος στην κατηγορία «mini» και συγκεκριμένα στην υποκατηγορία «mini B» ξεδιπλώνοντας πτυχές του ταλέντου του. Μέσα σε έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό και μάχες που έκοβαν την ανάσα μέχρι και τον τελευταίο γύρο του αγώνα, ο Ζησιμόπουλος κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση της κατηγορίας του, ανάμεσα σε έντεκα συναθλητές του ηλικίας 8 - 10 ετών, με πολύ μικρή διαφορά από τις θέσεις του βάθρου.

Κι όλα αυτά μολονότι οι συναθλητές του γνώριζαν άριστα την πίστα, την οποία μάλιστα κάποιοι έχουν σαν «δεύτερο σπίτι τους», ενώ ο Γιάννης είχε ελάχιστες παραστάσεις και εμπειρίες από αυτής λόγω της μεγάλης απόστασης από την Καλαμάτα. Στις δυσκολίες προστέθηκε ένα πρόβλημα στον κινητήρα, πριν τον αγώνα, που τον υποχρέωσε σε αλλαγή-τοποθετήθηκε της TM racing- και κάμποσο χάσιμο χρόνου μέχρι να προσαρμοστεί και να τον ρυθμίσει στα μέτρα του.

Για άλλη μια φορά ο ταλαντούχος οδηγός είχε την τεχνική υποστήριξη από την ελληνική αντιπροσωπεία της «BIRELART GREECE» και την ομάδα της «zorri motorsport» και φυσικά την ψυχολογική και όχι μονάχα υποστήριξη της οικογένειάς του που βρίσκεται δίπλα του σε κάθε προσπάθεια και αγώνα.

771 views
Top