Επίλεκτοι και προεθνική κολυμβητές του ΝΟΚ!

Στην περιφέρειά μας από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στις λίστες επιλέκτων συγκαταλέγονται 7 κολυμβητές-τριες: Λουκαρέα Σταυρούλα, Αγγουράς Ιωάννης, Τσάκαλης Γεώργιος, Λαπιώτη Βασιλική, Σκιαδοπούλου Όλγα, Χάππας Παναγιώτης και Χρυσομάλλης Μάριος. Συνολικά από όλη την περιφέρεια στη λίστα συμπεριλαμβάνονται 28 παιδιά (2 από ΝΟ Κορίνθου, 1 από ΑΕ Τρίπολης, 2 από ΚΟΑΤρίπολης, 1 από ΑΝΟ Ζακύνθου, 3 από ΠΑΕ Άργης, 7 από ΝΕ Πατρών και 3 από ΝΟ Πατρών).
Επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας έχει 2 κολυμβήτριες στην προεθνική ομάδα την Μπάκα Βασιλική - Σταυρούλα και την Λουκαρέα Σταυρούλα. Επίσης αθλητή στην προεθνική ομάδα έχει και η ΝΕ Πατρών τον Ζαφειρόπουλο Αθανάσιο.
Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν κάποιοι κολυμβητές που έχουν επιλεγεί από την ομοσπονδία βάσει των επιδόσεών τους. Και σε αυτήν την κατηγορία ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας έχει αθλητή, τον Τζώρτζη Διονύσιο, ο οποίος αν και έχει πάρει υποτροφία σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου θα ενισχύσει την ομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν 9 αθλητές (3 από ΝΕ Πατρών, 4 από ΝΟ Κορίνθου και 1 από ΝΟ Πατρών).
Οι προπονητές που έχουν επιλεγεί από την ομοσπονδία να υλοποιήσουν το πρόγραμμα είναι οι: Νταλαχάνης Σταύρος (ΝΕ Πατρών), Μπακολιάς Στάθης (ΝΟ Καλαμάτας), Μήλας Αντώνης (ΝΟ Κορίνθου) και Λυμπέρης Νίκος (ΠΑΕ Άργης).
Η σύσκεψη και τι αναλύθηκε
Στην σύσκεψη ανέλυσαν το πρόγραμμα της ΚΟΕ ο γενικός γραμματέας Σαρακατσάνης Δημήτρης, ο ταμίας της ΚΟΕ Ξιάρχος Ηλίας και οι τεχνικοί σύμβουλοι Χούμας Χριστόδουλος και Κραουνάκης Νικόλαος και ακολούθησαν τοποθετήσεις των παραγόντων και των προπονητών των ομάδων, όπου ανέλυσαν την κατάσταση τόσο την αγωνιστική, όσο και την κατάσταση από πλευράς της δυσλειτουργίας των εγκαταστάσεων που επικρατεί, στα περισσότερα κολυμβητήρια της περιφέρειας, την ευθύνη λειτουργίας την οποία φέρουν ως επί των πλείστων οι κατά τόπους δήμοι.
Επίσης στο προπονητικό κομμάτι, όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στη περιφέρεια μας, ορίστηκαν προπονητές οι οποίοι αναγράφονται παραπάνω και έχουν αθλητές υψηλού επιπέδου και αθλητές που εντάσσονται στις λίστες επίλεκτων της ΚΟΕ, οι οποίοι σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές θα έχουν την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος "επίλεκτων" με την πραγματοποίηση κοινών προπονήσεων με όλους τους αθλητές της περιφέρειας οι οποίοι έχουν επιλεγεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα κολυμβητήρια της περιφέρειας.

 

707 views
Top