Η Μανιάτισσα Βούλα Κοζομπόλη παραμένει πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών

Η Μανιάτισσα Βούλα Κοζομπόλη ανανέωσε την θητεία της στην προεδρία του συλλόγου Ολυμπιονικών, κατά την συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΟ, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 2ας Φεβρουαρίου.

Η αργυρή Ολυμπιονίκης το 2004 με την Εθνική πόλο γυναικών, η οποία έλκει την καταγωγή της από τον Κάμπο Αβίας θα παραμείνει στη θέση της προέδρου για τρίτη διετή θητεία, ενώ παραμένουν επίσης η Α΄ αντιπρόεδρος, Εύη Μωραϊτίδου, η γενική γραμματέας, Βούλα Ζυγούρη, και η ταμίας, Ειρήνη Αϊδηνλή.

Σε θέση Β΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Καφφάτος (ήταν μέλος στο προηγούμενο Δ.Σ.) και ως ειδικός γραμματέας ο νεοεκλεγείς Βασίλης Κουρνέτας. Το εννεαμελές Δ.Σ. συμπληρώνουν ως μέλη η Βιργινία Κραβαριώτη, η Αγγελική Καραπατάκη και ο -νεοεκλεγείς- Δημήτρης Μούγιος.

Η Κοζομπόλη είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην οργάνωση και διοίκηση Δημοσίων επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Στις τελευταίες εκλογές της FINA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου) που έγιναν πέρυσι, εκλέχτηκε στην Επιτροπή Αθλητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μαζί με άλλα 15 μέλη αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς των αθλημάτων της πισίνας.

 

 

1192 views
Top