Αξιόλογη παρουσία για Κούσκουλα και Μποσίνη στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Πολύτιμη εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από θετική παρουσία, αποτέλεσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών για τους Γιώργο Κούσκουλα (φωτ.),  Δημήτρη Μποσίνη του Μεσσηνιακού.

Οι νεαροί αθλητές της Ελένης Χαντζή και του Άρη Τριανταφυλλόπουλου πραγματοποίησαν μια αξιόλογη παρουσία στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις από την κορυφαία εγχώρια αθλητική διοργάνωση κλειστού στίβου.

Ο 17χρονος Γιώργος Κούσκουλας αγωνίστηκε στον προκριματικό των 400 μέτρων Ανδρών και κατετάγη 1ος στην σειρά του και 18ος στο γενικό σύνολο, μεταξύ 45 συμμετεχόντων. Η επίδοση των 51’’.75, είναι ικανοποιητική για την παρούσα χρονική φάση και αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την αγωνιστική συνέχεια του αθλητή.

Ο Δημήτρης Μποσίνης αγωνίστηκε στον τελικό των 1500 μέτρων Ανδρών. Ο 19χρονος αθλητής πραγματοποίησε επίδοση 4’:33’’.96 και κατετάγη 23ος ανάμεσα σε 26 συμμετέχοντες.

Με το πέρας των αγώνων ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Μεσσηνιακού στον κλειστό στίβο. Πλέον, η προπονητική ομάδα του τμήματος δίνει έμφαση στην αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών προκειμένου ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει στις πολυάριθμες επερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού.

 

264 views
Top