Πανδαισία ρυθμικής γυμναστικής στην Καλαμάτα: 400 αθλήτριες από 12 χώρες!

Δυο διεθνείς διοργανώσεις, η 26η Διεθνής Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής "Kalamata Cup" και η 5η διεθνής Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής "Elegant Cup", θα κάνουν την καρδιά της ρυθμικής να χτυπά στην Καλαμάτα το τριήμερο από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στους αγώνες θα δώσει η παρουσία του ελληνικού ανσάμπλ, που θα εκτελέσει για πρώτη φορά τα νέα προγράμματά του με την παρουσία στην Εθνική ομάδα και της «δικής» μας Μυρτώς Αθανασουλάκη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας.

Θα έχουμε 4 ανσάμπλ. Ένα από αυτά θα είναι της εθνικής ομάδας μας, η οποία θα μας δείξει για πρώτη φορά τα νέα προγράμματα και θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Καλαμάτα στη βασική ομάδα τη Μυρτώ Αθανασουλάκη, μια αθλήτρια του συλλόγου μας που θα έρθει να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας”, τόνισε για την διοργάνωση η Κέλλυ Φερέτου του ΦΟΚ.

Για πρώτη χρονιά φέτος οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο γήπεδα. Το τριήμερο 23-25 στο Κλειστό γήπεδο της Τέντας και 23 στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας. Αυτό έγινε γιατί οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και δεν μπορούσαν να γίνουν σε ένα γήπεδο. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να δει και να χειροκροτήσει όλες τις αθλήτριες.

Επίσης, θα ήθελα για άλλη μια φορά να καλέσω όσους μπορούν να έρθουν να βοηθήσουν. Θα είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος αγώνας, με πάρα πολλές ώρες. Ακόμα και τελευταία στιγμή και για 1 ή 2 ώρες είναι πάρα πολύ σημαντική βοήθεια. Οι αγώνες θα γίνονται Παρασκευή στο Κλειστό 9 π.μ.-9 μ.μ. τις ίδιες ώρες το Σάββατο σε Τέντα και Κλειστό και την Κυριακή στην Τέντα 9 π.μ.-6 μ.μ.”.

Οι χώρες που θα λάβουν μέρος είναι: Αυστραλία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Καζακστάν, Καναδάς, Κιργιστάν, Λευκορωσία, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Νορβηγία και Ελλάδα.

 

347 views
Top