ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Χάλκινες» στο Πανελλήνιο Καλογιάννη και Σδούγα, 5η η Τρίμμη στις νεάνιδες

Δυο χάλκινα μετάλλια και μία πέμπτη θέση ήταν ο απολογισμός του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών που διεξήχθη το τριήμερο 9, 10 και 11 Μαρτίου στην Πάτρα.

Στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκαν οι Βάια Καλογιάννη, Αλεξάνδρα Σδούγα στην κατηγορία Γυναικών και Νεανίδων, αντίστοιχα. Μάλιστα για την Σδούγα τα καλά μαντάτα ήταν διπλά αφού με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου πέτυχε και την μοριοδότησή της για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Την θέση στην κατηγορία των νεανίδων κατέκτησε η Ευδοκία Τρίμμη η οποία ηττήθηκε στον αγώνα για τα μεταλλεία χάνοντας στα σημεία.

Πολύ καλή εμφάνιση, χωρίς  ωστόσο να καταφέρουν να διακριθούν, πραγματοποίησαν οι αθλήτριες Φωτεινή Καρατζά, Μαρία Τομάζου και Παναγιώτα Σαραντάκη, οι οποίες αξίζει επίσης να σημειωθεί πως συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα  νεανίδων.

Μια μεγάλη διοργάνωση για μικρούς πρωταθλητές

Φιλικό πρωτάθλημα ταεκβοντό διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου, ο ΑΓΣ Καλαμάτας . Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της «Τέντας», με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και είσοδο ελεύθερη για όσους επιθυμούν να τους παρακολουθήσουν.

Πρόκειται άλλωστε για μια καλή ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να δουν εν δράσει τους  επίδοξους πρωταθλητές του αύριο και να γνωρίσουν το Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό.

 

268 views
Ετικέτες
Top