Γιόρτασε ...ιταλικά ο ΣΔΥΜ! (pics)

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας γιόρτασαν στο γευματοπωλείο Μangiona την συμμετοχή τους στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με γεύμα «αποκατάστασης» από τα εδέσματα της κουζίνας του Μαραθωνοδρόμου Αποστόλη, συζητώντας για τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από τον όπως τον αναφέρουν πλέον όλα τα μέσα ενημέρωσης, δυσκολότερο αλλά ωραιότερο ψυχικά αγώνα.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους σε μία ομολογουμένως όμορφη εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός και διοργανώνεται κάθε χρόνο, κάνοντας αναφορά στην συμμετοχή των μελών του στον αγώνα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και στους παράλληλους αγώνες, παρουσιάζοντας την δύναμη που αντλεί ο καθένας από την ιστορία των αγώνων.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πολυπληθή συμμετοχή του συλλόγου (234 συμμετοχές) και δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σε όσους έτρεξαν τον πρώτο τους Μαραθώνιο μέσα στο 2015.
Επίσης τιμήθηκαν για την δύναμη ψυχής και σώματος που έδειξαν, τερματίζοντας τον 1ο Φειδιππίδειο Δρόμο 490 χλμ οι Κώστας Γεωργιόπουλος και Κουτσιούκος Γιώργος, κάνοντας τη διαδρομή Αθήνα - Σπάρτη - Αθήνα.
Βραβείο επίσης πήρε και ο πρώτος δρομέας του συλλόγου με την καλύτερη επίδοση και ήταν αυτή του αθλητή Emiliano Kano, ο οποίος αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά κορυφαίος αθλητής.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για όλα τα μέλη, μαζί με τους φίλους τους και τις οικογένειες τους, με κέφι και σκέψεις για κάποιους αγώνες - εκδρομές την αγωνιστική περίοδο που έχει ξεκινήσει.

234 views

Έκθεση εικόνων

Top